Christiane: Jeg har aldrig set bedre ud! Her er min opskrift!

Annonce Oslo Skin Lab

Psssst… Der er en vild rabatkode på 65% længere nede i artiklen! (OBS: gyldig maj 2019)

Ærligt! Det er faktisk sådan, jeg har det. Haha, er det flabet at sige? Fra jeg var omkring de 28 synes jeg personligt, at mit ansigt begyndte at blive pænere og pænere. Jeg ved, det måske ikke er alle, der har det sådan, men for mig handler det ikke så meget om rynker og slap hud – det handler om en følelse. Og med alderen har jeg bare fået et bedre syn på mig selv.

Når jeg kigger mig selv i spejlet, er det ikke med selvkritik – derimod med kærlighed.

 

Bare tæer til Vild med dans & Netflix-marathon

Hvordan føler jeg så, at jeg er blevet ældre, for ældre bliver man jo – år efter år…

Nu er det hele jo ikke bare ladidiladida 😉 Bare fordi, jeg ikke har en voldsom selvkritik, betyder det ikke, at jeg ikke kan mærke, at jeg bliver ældre. Hør bare her:

 1. Hvad er det, der sker med ens tæer? De er ømme på en anderledes, ny måde. Både når jeg vågner, og i den grad også, når jeg skal have hæle på. Hold nu op, jeg kan jo slet ikke have høje hæle på længere! I Vild med dans må jeg simpelthen tage skoene af, hver gang et par har danset, og kameraet ikke er på mig. Sorry to say, men det er virkeligheden 😉
 2. Min smidighed i kroppen og min motoriske bevægelse ændrer sig altså lige så stille. Hvis jeg svinger en twerk på klubben, så er det med fare for at ende med brækkede led og lemmer. Enten hos mig eller andre i nærheden, haha. 
 3. Mit arbejdsdrive er ikke det samme, som det har været. Jeg vil faktisk bare gerne være derhjemme, spise mad, rejse og se Netflix… Shiiiiit…
 4. Jeg skal gøre mere for at vedligeholde mit udseende og min styrke i kroppen. Jeg kommer ikke kun sovende til det (selvom søvn siges at skulle være godt). Næ nej, det kræver nogle indsatser…

Min opskrift: Plej kroppen indefra

Jeg har længe været fortaler for, at man skal pleje sin krop indefra. Det er jeg i høj grad stadig, og heldigvis er det ikke noget, jeg er ene om. Det er blevet en kæmpe trend – især i USA og Asien. Jeg elsker det! Jeg elsker denne bølge og er selv meget informationsopsøgende i forhold til, hvad jeg selv kan gøre. Kroppen skal plejes: tarmene skal plejes, huden skal plejes, håret skal styrkes. Det hele skal plejes, og hemmeligheden er at gøre det indefra via særligt kost og naturlige tilskud.

Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er den nemmeste vej at starte, hvis du ikke er kommet helt i gang endnu.

Jeg har taget Oslo Skin Lab The Solution kollagenpulver i 1 år, og jeg er uden tvivl sikker på, at det har haft en virkning. Det fjerne ikke dybe rynker, det fjerner ikke pigmenteringsfejl, men det plejer din hud indefra. Din hud har brug for næring – indefra. Og det giver kollagenpulveret dig.

Det mindsker små linjer, og det giver dig din smidighed tilbage. Det er et slags kosttilskud til hele kroppen!

 

Kollagenpulver – Sådan gør du

Man kommer pulveret i den væske, man nu helst drikker. Bliv ikke bange, hvis det klumper lidt til at starte med, for inden for 1 min. er det komplet opløst, og du kan ikke se det. Det smager af ingenting! Du glemmer nærmest, at du puttede det i vandet, juicen, eller hvad det kunne være.

Det er nok det, der er grunden til, at jeg har kunnet holde ved det i så lang tid – fordi det er nemt.

Det skal nemlig ikke til at være en ny rutine – du kommer det derimod i noget, du allerede har i din rutine! Ja, og det kunne være din kaffe, hvis det var det, du ville! Jeg føler mig dog lidt mere god ved huden ved at komme det i vand, men det er jo helt op til dig 🙂

 

Du er din huds vogter og beskytter

Du skal passe på din hud… Der er ingen andre, der gør det for dig. Så simpelt er det jo egentlig. 

Solens stråler, byens forurening etc. – der er så meget udefra, der slider på huden. At pleje indefra er en kæmpe trend, og det er jeg mega glad for, for det giver mening for mig – selvfølgelig skal vi det!!!! Desuden tror jeg helt sikkert, at det er en trend, der er kommet for at blive, og at det kommer til at blive mere og mere en naturlig del af vores vaner og rutiner.

Mange af mine veninder er nu med på The Solution-vognen, og jeg har ikke hørt én dårlig tilbagemelding. I ved godt, nogle gange kan man være sådan lidt… “Er det bare mig, der synes, det giver mening og virker?”, men altså, jeg tror sgu den er god nok!

Prøv selv at læse om alle de gode resultater og forskningen bag hos Oslo Skin Lab, eller prøv at se Silke Granes resultater! Hun har mindsket sine rynker med 50% – det er jo sindsygt! Hun var nemlig så heldig, at hun fik lavet en test før og efter. Jeg har taget kollagenpulver i et år, før jeg overhovedet skrev om det på Instagram eller ChriChri, så det er svært at lave før- og efterbilleder. Men jeg vil sige helt, helt ærligt, at jeg kan se en forskel, og jeg kan mærke den – indefra. Det er så vigtigt! Så lad mig slutte, hvor jeg startede, med at sige:

Jeg har seriøst aldrig haft det bedre med min hud!

 

(OBS: rabatkoden gælder maj 2019)
Lige nu kan du få 65% rabat på The Solution kollagenpulver med rabatkoden CHRISTIANE, som du får direkte adgang til liiiiige HER.

Knus & Kærlighed

Christiane

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Lana

  Fedt indlæg! Jeg har lige bestilt min første pakke, tak for rabatkode!

  1. Mette Thomsen

   Hvor er det dejligt, at du kunne bruge den 🙂 Håber, du bliver rigtig glad for at prøve det – vi er kæmpe fan!

 2. Mette Nielsen

  Det lyder jo fantastisk. Men hvad er kollagenpulver fremstillet af?

 3. Bente Crillesen

  Har benyttet mig af tilbuddet. Har også købt en måned mere, men har ikke fået det brugt. Nu vil jeg gå i gang.😄

  1. Ja så er det bare med at gå igang, og dejligt at høre du har benyttet tilbudet! Knus Team ChriChri

 4. Ann Pagh

  Jeg ønsker rabatkode

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og