Irina: Sådan bliver du hverdags- og night time-lækker i en fart

Indeholder affiliatelinks

Irina er en af de mest inspirerende business-kvinder, vi kan komme tanke om, og der er ingen tvivl om, at hun er lidt af en beauty-guru. Især efter hun på sejeste vis lancerede sin egen makeup-linje Irina The Diva. Derfor har vi taget en lille snak med Irina for at se, om vi kunne snige et par gode makeup-tips ud af hende. Det kunne vi heldigvis godt – you’re welcome 😉

Pssssst… Husk, i dag er sidste dag, hvor du kan bruge rabatkoderne til Nicehair.dk, hvor du bl.a. kan få Irinas lækre produkter!

LÆS MERE: Få eksklusive ChriChri rabatkoder til Nicehair.dk. Kun i denne uge!

 

Q: Hvordan skaber du et lækkert hverdagslook med din #Glamgoalspalette?

A: Farverne er jo helt perfekte til et meget nemt hvertdagslook, som alle kan være med på. De matte øjenskygger kan nemt blendes med “Fake It” som base, “Chill” på øjenlåget og en smule “No Drama” i kanten af globelinjen for definition. Derefter “Marilyn” blush og “Milf” Bronzer til at varme ansigtet lidt mere op.

Her om sommeren vil det være et lækkert touch at bruge “Revenge” highlighteren i midten af øjenlåget ovenpå øjenskyggen. 

 

Q: Hvis dagen pludselig slutter med fyraftens-cocktails – hvordan kan man så nemt shine det op?

A: For at pifte hverdagslooket lidt op til night-time, så kan man gøre det meget hurtigt vha. de 3 highlighters i min #Glamgoalspalette. Både på kindben, næseryg og kraveben og endda på skuldrene, hvis man har dem åbne.

Har man haft en lysere øjenskygge på om dagen, så kan man gøre den lidt mørkere – evt. “No Drama” og igen bruge highlight som shimmer-øjenskygge ovenpå.

 

Q: Hvad er dit allerbedste beautyhack?

A: Eyepatches og koldt vand i hovedet om morgenen, og 1 dag om ugen, hvor man sover godt ud

Irina The Diva #Glamgoalspalette, 299 kr.

KØB DEN HER

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide