Fashion&Beauty

Se Lady Gagas labre stripshow til Met Gala!

JStone / Shutterstock

Ej men altså, vi er blevet blæst fuldstændig bagover efter at have set Lady Gagas fænomenale ankomst ved den røde løber til årets Met Gala! Hvad er the Met Gala, spørger du måske? Nååå, det er da bare modeverdenens svar på the Oscars, hvor ALLE der er noget inden for musik, film og mode går all in på deres vanvittige, smukke, crazy og lækre outfits!

Tilbage til Lady Gaga, som oven i købet var en af årets co-hosts til Met Gala… Hun formåede at strippe sig – på en virkelig classy-lækker facon – gennem intet mindre end 4 outfits op ad den lyserøde løber, og vi elskede hvert sekund! Og det tog endda ellers hele 15 minutter 😉

Vi har fundet et sammenklip på et par minutter, så du kan tage del i vores begejstring! Generelt vil vores begejstring over Lady Gaga ingen ende tage. Hun har fat i den lange ende <3

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *