ChriChri x Zentabox præsenterer: Eksklusive beauty kosttilskud til dig

I samarbejde med Zentabox

Nøj, vi har glædet os til at kunne dele det her fantastiske samarbejde med jer! Der kan ikke herske tvivl om, at vi hos ChriChri er vilde med Zentabox og deres koncept om personlige kosttilskud af naturlige råvarer pakket i de her sindssygt smarte dagsposer – specielt sammensat til dig. Det gør det SÅ meget nemmere at huske at tage sine kosttilskud.

Derfor er vi over the moon over at kunne præsentere dig for ChriChri x Zentabox i anledningen af, at Zentabox netop nu lancerer to helt nye beauty kosttilskud i en smuk box, der er designet af ChriChri!

Du kan få fingre i den lækre sommerlige ChriChri Zentabox ved at bestille et af (elle begge) de nye beauty kosttilskud her i juni måned. Derudover kan du selvfølgelig også få andre personlige kosttilskud med i boxen.

 

OG, ladies… ALLE får derudover 25% rabat den første måned ved at bruge rabatkoden beautymadepersonal.

 

Nysgerrig på at høre mere om, hvad de to nye beauty kosttilskud kan gøre for dig? De to tilskud kører efter samme filosofi som altid – og den er vi altså ret vilde med! Masser af naturlige og kraftige planteekstrakter, som er nøje udvalgt for deres dokumenterede effekter på hud og hår, som i kombination med de helt rigtige vitaminer og mineraler giver et flot resultat. Begge tilskud er produceret i Danmark under pharmaceutisk kontrol, og der er som altid uafhængigt testet for renhed og kvalitet. Og så er de vegansk certificeret.

 

Biotin Hair Lover

 • Biotin Hair Lover er et kosttilskud designet til dig, som vil styrke dit hår, fremme væksthastighed og genoprette strukturen i håret.

 • Indeholder en unik hårformel, som kombinerer et fuldt B-vitamin kompleks med 5000ug Biotin sammen med 3 vigtige aminosyrer, som tilsammen styrker hårets egne fibre og vækst indefra – fra rod til spids.

Collagen Skin Booster

 • Collagen Skin Booster bidrager til at forbedre hudens kvalitet og sundhed ved at tilføre kollagen-stimulerende vitaminer og koncentreret kollagen, der er hudens vigtigste byggesten. Den styrker hudens struktur og fugtbalance indefra, samt sikrer hudens normale funktion.

 • Den booster din egen huds naturlige dannelse af collagen ved at tilføre optagelig og hydroliseret collagen i kombination med Vitamin C, som bidrager til dannelse af collagen i huden.

 

Vi håber sådan, du har lyst til at få fingre i den smukke box, men husk, det kun er her i juni. Ja, og så husk lige rabatkoden, når du bestiller 😉

Du kan bestille ChriChri x Zentabox lige her!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Freja

  Hej ChriChri,
  Nu hvor i både har testet tilskud til håret fra Zentabox og Hairlust – hvilken en vil i så anbefale? Og ved i om de kan tages samtidig eller om man skal nøjes med den ene?

  1. Team ChriChri

   Kære Freja,
   Tusind tak for din besked.
   Ja, her på redaktionen er vi faktisk glade for at bruge begge dele, og har hver især oplevet gode resultater.
   Hvis du ikke er til at sluge piller er Hairlust jo et godt alternativ hvorimod det smarte ved Zentabox er at du får alle dine kosttilskud på én gang <3
   Kh Team Chrichri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og