ChriChris Beauty Editor: Jeg blev forført af en parfume

Inviteret

For nyligt var jeg inviteret til et event hos det danske beauty brand Karmameju, og jeg havde fra start ret høje forventninger til denne morgen i selskab med nogle af de, i mine øjne, dygtigste inde for branchen. Anledningen var, at Karmameju lancerede deres første parfume, POWDERBLOOM, og jeg ved, at vi er mange, der har ventet på netop dette.

Hvis du ikke allerede kender Karmamejus produkter, så er det naturlige produkter i et sanseligt og aromaterapeutisk univers med så delikate dufte, at der bare måtte komme en parfume. Netop dét talte Mette Skærbæk, Karmamejus stifter og kreativ direktør, om den regnfulde, grå maj-morgen – forventningerne og tidsperspektivet – for det skulle føles rigtig, sådan helt rigtigt dybt nede i maven. Hun har aldrig været i tvivl om, at parfumen skulle blive en realitet – det var et spørgsmål om de helt rigtige detaljer og timing. Dét at skabe den første parfume er en drøm, der har været længe undervejs:

“Mange år gik før jeg følte mig klar til at skabe vores første parfume. I en endeløs verden af dufte, hvordan vælger man så? Jeg var nødt til at blive uddannet og udvikle mig personligt for at sikre, at jeg kunne skabe følelsen og duften af Karmamejus første signatur parfume. Jeg måtte opbygge en større viden og erfaring før jeg med rette kunne danse med den ældgamle parfumekunst”, fortæller Mette om den lange rejse fra drøm til POWDERBLOOM.

Det er svært helt at beskrive, hvordan parfumen dufter, men da jeg første gang duftede den til eventet, tænkte jeg: Den er jo lavet til mig! Og det kan der være noget om, for den er skabt med henblik på at fejre den naturlige skønhed, vi ser i de mange kvinder og mænd, vi føler os inspireret af. Men først og fremmest er POWDERBLOOM lavet som en hyldest til den overdådige muse, vi alle har i os.

Der er noget ved duften, der får mig til at føle mig mere inspirerende – mere sensuel og gådefuld, men samtidig også mere jordbunden og opløftet af et pust af let- og friskhed. Det er dén slags duft, jeg ville vende mig om på gaden for at finde ud af, hvor den kommer fra, og hvordan jeg kan få fat i den. Men jeg er så også lidt af en duft-stalker, som jagter alle roser og jasminer i København, når de står i fuld flor 😉

Til eventet forklarede Mette, at parfumen bestod af en overdådig sammensætning af udsøgte blomsternoter, let citrus, træ, harpiks og pudrede aldehyder.

“I min optik er naturlige dufte uovertrufne og ikke sammenlignelige med syntetisk fremstillede dufte. Den naturlige varme duft af ravnoten labdanum eller de magiske dråber fra angelikaroden, den fineste eliksir fra bulgarsk rose og de mange andre juveler der findes i naturen – de forfører min næse og mit hjerte.”, forklarer hun om de naturlige dufte, der er den afgørende del af deres første signaturduft, og som adskiller den fra de fleste andre parfumer.

Jer er personligt meget kræsen, når det kommer til parfumer, og jeg ejer ikke særlig mange. Jeg har de samme to, jeg altid kører på skift, men nu er der kommet en ny til. Jeg føler mig vitterligt forført af POWDERBLOOM, og jeg har ikke haft andet på siden lanceringen. Jeg frisker den endda nok op liiidt for ofte, fordi jeg har brug for mit fix i løbet af dagen 😉

Køb POWDERBLOOM lige her!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og