[single_post_category_name]

Dyson Airwrap: Giv dit hår en makeover på få minutter

ANNONCE fordi vi var inviteret

Hvorfor køre Skoda, hvis man kan køre Porsche? Sådan er det lidt med den nye Dyson Airwrap, som der (hvis vi skal fortsætte i samme stil) decideret giver andre konkurrende krøllejern baghjul. Derfor var det også helt velfortjent, at den vandt prisen som årets Beauty Accessory til dette års Danish Beauty Awards.

LÆS OGSÅ: ChriChri x Zentabox præsenterer: Eksklusive beauty kosttilskud til dig

For der er vitterligt ikke andre styling-redskaber på markedet, som kan dét, som Dysons Airwrap kan. Hvor andre redskaber udelukkende styler ved hjælp af varme, styler Airwrap’en med varm luft.. Som er meget mere skånsomt for dit hår. Derudover måler Dyson Airwrap temperaturen op til 40 gange i sekundet og tilpasser automatisk temperaturen, så dit hår ikke udsættes for ekstrem varme under stylingen. I øvrigt ‘suger’ den selv håret til sig og ruller det rundt om sig ved hjælp af en særlig Coanda-effekt, så du skal ikke gøre så meget andet end at finde ud af, hvilket look du vil gå efter, finde et matchende hoved til Airwrap’en (der følger forskellige hoveder med), og så er det ellers bare med at gå igang.

For nyligt var vi inviteret i Magasin, for at få tips og tricks til, hvordan man nemt og hurtigt selv kan transformere sit lidt kedelige hængehår til en flot manke a la det, man ser i bladene, på Instagram, i TV eller hvor man nu ellers ser på flotte frisurer. Det tog ikke meget mere end 10 minutter, for stylisten at style håret fra glat til store, beachy krøller.

FØR

EFTER

For at få et holdbart resultat anbefalede stylisten, at man enten styler håret, mens det er fugtigt. Og ja, her har du nok før fået fortalt, at det er et stort no-go at krølle håret, mens det er vådt, men fordi Airwrap’en netop styler med luft, er det ikke noget, du skal bekymre dig om (derimod kan du nyde, at du springer et led i din styling over :-)). Hvis det ikke skal styles lige efter en hårvask, rådede hun til, at man starter ud med at sprøjte lidt saltvandsspray i håret, da det også er med til at gøre, at krøllerne holder.

Det er måske også lige værd at tilføje, at styleren kan bruges til alle hårtyper, og er du ikke lige i humør til at lave krøller, kan du altså også skabe et glat look, give dit hår mere volume eller fjerne krus – alt efter hvilket hoved du bruger på Airwrap’en. Vil du selv have dit eget syn for sagen, kan du booke en gratis styling lige her.

Dyson Airwrap forhandles i Magasin og på Dysons hjemmeside. Du kan i øvrigt læse mere om Dyson Airwrap HER.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide