Fashion&Beauty

Sarah Grünewald: Min skønhed kommer indefra

Foto: PR

Inden længe udkommer vores store sommer-magasin The Sweet Issue (wuhuuuuuuu), og her kan du læse et interview med skønne Sarah Grünewald, hvor vi taler om indre og ydre skønhed, blipblop-musik, møgdage, og hvorfor de er helt okay – ja, faktisk nødvendige for din udvikling som menneske.

Lige nu kan du se Sarah som ambassadør for Max Factor og deres kampagne #MaxFactorStories, og i den forbindelse har hun åbnet op for sin historie og nogle smertefulde minder fra dengang, hun var model. Se videoen, for budskabet er vigtigt – og så er det god opvarming til interviewet i The Sweet Issue 😀

 

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 kommentar

  1. Du er bare fantastisk også selv om jeg kun kender dig fra tv. Fordi du er dig