Fashion&Beauty

Se den vildeste modeserie nogensinde

Annonce for Huawei

Kom med Christiane og Team ChriChri backstage til den dag, hvor vi skød den faste serie ChriChripigen til det nye ChriChri magasin – udelukkende med en Huawei P30 Pro! JEP! Vi har skudt en modeserie til vores magasin med en smartphone. Velkommen til 2019.

Lokationen er den allermest vidunderlige natklub Hello Coco, som for nyligt er åbnet af tre talentfulde ladies i hjertet af København. ChriChripigen er skønne Olivia Salo, som vi ikke kan få nok af. Tro os, når vi siger, at der var knald på – både på humøret, farverne og alle detaljerne!
Vores fotograf var dygtige Nikolaj Thanning, som heldigvis var mere end frisk på opgaven.

Se med lige her!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *