Christianes Fashion Week i billeder!

Det er vist ikke nogen hemmelighed at denne uge har stået i modens tegn! Vi ELSKER når København forvandles til et fashion mekka, hvor både etablerede såvel som spirende brands får lov at vise al deres hårde arbejde, og vi får inspiration til en ny sæson! Vores skønne Lady Boss var på farten all week og deltog i en masse shows og lækre middage! Fik du set alle hendes lækre outfits!? Frygt ej, vi har samlet dem til dig her så du kan få inspiration til den nye sæson 😉
“I regn og slud, må Fashionistaen ud!” – er det ikke cirka sådan den saying lyder..? Heldigvis bød ugen ikke på slud, men bare en masse regn. Men så er det jo godt, man har allieret sig med en privatchauffør, ikk’ Christiane? 😉 #GOALS

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og