Der er gode nyheder fra ASOS!

Attention alle ASOS – og shoppe lovers!

Findes der seriøst noget bedre end at sidde derhjemme under tæppet med kun én mission? ONLINE SHOPPING! Nå ja Netflix kører måske på fjernsynet, men mest som baggrundsstøj. Det kræver koncentration at fylde sin kurv med massevis af goodies jo! Der er altså bare noget helt magisk over at kunne sidde i ro og mag derhjemme, og klikke de sager hjem man ikke helt kan leve uden.
Nåh jah – bh’en? Den smed vi allerede, da vi kom hjem for adskillige timer siden. Har vi hyggetøj på og håret tilfældigt kastet op i en knold? Ingen ved det, for vi behøver ikke forlade vores lille varme hule! 😀

Læs mere: Slut med tøjkrise: ASOS tilbyder next day delivery.

Nu til de virkelig gode nyheder: ASOS åbner op for et dansk website PÅ MANDAG! Det betyder altså at alle os danske ASOS-shoppere kan se og læse om vores yndlingsprodukter på dansk fra den 23. september. Selvom vi for længst har vænnet os til den engelske hjemmeside, så gør det altså det hårde shoppe-arbejde lidt nemmere på dansk – især hvis mange af jer også ynder at browse rundt lidt for sent ud på aftenen, hvor “oversized” hurtigt kan forveksles med “overprized”… 😉

Læs med imorgen hvor vi deler en RABATKODE til ASOS med jer, som I kan forsøde ventetiden med, indtil den danske hjemmeside går i luften på mandag.

Happy shopping Ladies!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet