[single_post_category_name]

Vi har været til styling med Dyson!

I torsdags var ChriChri-redaktionen inviteret til lanceringen af de to nye mundstykker til Dysons populære hårtørrer, Supersonic, af Lange PR. Vi besøgte Nadia Ejo i hendes fine og nyåbnede frisørsalon i Peder Hvitfeldts Stræde, hvor vi blev hygget om hele formiddagen og fik en eksklusiv demonstration af de nye mundstykker. 

Hanne Hyldborg fra Cato Kommunikation fortalte os alt om Dyson, og den rejse brandet har været på de seneste par år. Det er nok ingen hemmelighed, at de fleste af os måske forbinder Dyson med de lidt “spacy” støvsugere, men med deres DysonHair-serie har vi altså fået et helt nyt syn på brandet. Hanne fortalte blandt andet, at Dyson, siden de lancerede deres første hårtørrer i 2016 og stylingjern i 2018, har været ansvarlige for styling på de største modeuger verden over. Det er jo SÅ sejt! 😉

Supersonic fra Dyson

Efter introduktionen blev det tid til, at vi hver især kunne teste hårtørreren, Supersonic, og de nye mundstykker. Da vi fik hårtørreren i hånden, var det første, vi bemærkede, hvor utroligt let den er. Normalt får man altså liiidt ondt i armene af at holde på de tunge hårtørrere – eller måske det bare er os, der har brug for lidt flere biceps – og tricepsøvelser? 😉 Det var i hvert fald virkelig fedt at mærke den forskel, det gør at Dyson har flyttet motoren fra hovedet til skaftet – hvorfor har ingen tænkt på det noget før?! 😀

Læs også: Dyson Airwrap: Giv dit hår en makeover på 5 minutter!

Da Dyson udviklede de to nye mundstykker, testede de effekten af dem på intet mindre end 1.600 km (ja, du læste rigtigt) forskelligt hår, så de kunne skabe tilbehør, der passer til alle hårtyper og længder. Dette fik vi lov til at teste, da Nadia Ejo satte os i stolen, vaskede vores hår og derefter tørrede og stylede det ved brug af de nye mundstykker. Hånden på hjertet, så blev vi virkelig positivt overraskede, da de forskellige mundstykker viste deres værd. Der er jo kæmpe forskel på, om man har et “fint” skandinavisk hår eller et lidt tykkere hår med tendens til krus – den klarede begge dele til UG, og redaktionen kunne gå fra salonen med lækkert og blødt hår med, vigtigst af alt, MASSER af volume! Det gode ved Supersonic’en er nemlig, at den fordeler varmen og luften rigtig godt, så dit hår ikke bliver udsat for så meget koncentreret varme, som godt kan gøre håret lidt mat og tørt at se på (og mærke på for den sags skyld!). Som vi sagde til pigerne, da vi forlod Nadia Ejos salon – hvis bare vi kunne starte hver dag med sådan en skøn beauty-behandling, så ville vi kunne tackle alt, hvad dagen bringer! Det er altså ikke for sjov, når man siger, at meget af ens selvtillid sidder i håret 😉

Vi er så glade for, at vi fik lov at se hårtørreren in action, og kan vist roligt sige, at Dyson i den grad forstår sig på kvinders kærlighed til beauty-gadgets, som kan gøre hverdagen en hel del nemmere! Vi kan ikke få armene ned!

Dyson Supersonic forhandles blandt andet i Magasin og på deres hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om alle funktionerne og de gode egenskaber.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide