Wooma Studio har åbnet nye lokaler!

Vi på ChriChri-redaktionen var så heldige at være med til åbningen af Wooma Studios’ nye lokaler på H.C. Andersens Boulevard 11, 1. tv. Wooma er Christianes absolut go-to place, når det kommer til alt der har med hendes hår at gøre. Det er også Signe fra Wooma Studio, der har stylet Christiane til ChriChri-magasinernes forsider! Yasss! 

LÆS OGSÅ: Bag om Christianes look: Grey Goddess

Christiane til styling hos Wooma i august

De seje bossladies bag Wooma, Neel Boje og Signe Eflund, har brugt det sidste LANGE stykke tid på at få de nye lokaler til at spille, sammen med deres Woomies. Da de overtog adressen, havde de kun et “tomt hvidt lærred” at arbejde ud fra.

Vi skal love for at det har ændret sig – for WOW! Det spritnye Wooma Studio er ren og skær EYE CANDY! Der er farver på væggene, mønstrede smukke tapeter, velourbetrukne møbler, det vildeste vægmaleri og fantastisk belysning til når der skal klippes, farves og styles! Lokalerne er store, åbne og lyse og så har Signe og Neel indrettet et dekadent smukt repos til vaskene, som står i flot kontrast til resten af indretningen. Man kan endda benytte vaskene til andet end at vaske kundernes hår – se bare billedet nedenfor 😉

Vi glæder os allerede til næste gang vi skal forbi Wooma-banden 😉 I andre kan også godt glæde jer til, hvis I engang skulle få mulighed for at lægge vejen forbi Wooma – det er en fed oplevelse i inspirerende omgivelse!

LÆS OGSÅ: Signe Eflund – Bag om forsiden

Der er mange måder at bruge håndvaske på 😉 og se det smukke vægmaleri af Stine Hvid

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og