ASOS ændrer din online-shopping oplevelse med “See My Fit”!

Først fik vi ASOS.dk sidste efterår og nu er ASOS igang med at teste et nyt værktøj af, de kalder See My Fit! 

Vi elsker online-shopping, det er bestemt ingen hemmelighed. Det er nemt, bekvemt og man kan bruge en hulens masse tid på at fylde sin kurv op. De eneste udfordringer der har været ved online-shopping er nok at man, hvis man ikke lige besidder den bedste forestillingsevne, ikke altid ved hvordan det aktuelle stykke tøj mon ville sidde på én selv. Den udfordring arbejder ASOS på at komme til livs, med deres nyeste værktøj: See My Fit.

Læs også: Vores ASOS favoritter

See My Fit er en funktion hvor du kan se 16 modeller i forskellige størrelser og højder, der bærer netop det stykke tøj du har udvalgt – say what!? Det ændrer jo vores shopping game for vildt! Lad os sige du har valgt en kjole, du synes er virkelig fin, men er i tvivl om, bliver for kort eller for lang til dig – nu kan du SE hvordan den ville sidde på en krop, der svarer mere eller mindre til din! Vi kan ikke få hænderne ned, og vi håber at de indfører dette See My Fit-værktøj til alle deres produkter ASAP. Lige nu tester de funktionen af på omkring 800 produkter på deres hjemmeside, se for eksempel her:

Vi har samlet nogle af vores ASOS-favoritter til dig, hvor du kan se den nye funktion, lige her:

ASOS DESIGN – mini habitkjole med draperet front

ASOS DESIGN – Midikjole i tyl med en skulder

ASOS DESIGN – Stribet udsmykket midikjole med batwing-ærme

God shopping, Ladies!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og