[single_post_category_name]

Disse skønheds-trends skal du holde øje med i 2020

Indeholder reklamelinks

Et nyt år betyder ofte nye trends – både indenfor mode, interiør og ikke mindst skønhed. I 2020 kan du forvente mindre contour, flere farver og fokus på en god hudplejerutine. Læs med og bliv klogere på, hvilke store trends du skal holde øje med i 2020.

LÆS OGSÅ: ChriChri tester: Cryosauna i 130 minusgrader

Farvet mascara

Du kan godt give din sorte mascara en pause i 2020, hvor der bliver stillet skarpt på FARVER. Er du den vovede type, kan du kaste dig ud i en iøjnefaldende pink eller lilla. Er det for grænseoverskridende for dig at kaste dig ud i, kan du skifte din sorte ud med en mørkeblå eller mørkegrøn.

Lilla mascara fra Shiseido, 259,95 hos Matas

Iøjnefaldende neon

Hvis du troede, at neon-trenden var ovre, tager du fejl. Men hvor den skulle have fuld gas i 2019, er der skruet ned for mængden af neon i 2020. Nøjes med en pink farve i øjenkrogen eller skift din klassiske røde læbestift ud med en hot pink.

Neon-palette fra Huda Beauty, 250 kr. hos Sephora 

Svævende eyeliner

Der er godt nyt til dig, der synes, det er svært at lægge den perfekte eyeliner. I 2020 skal du nemlig glemme alt om at ramme vippekanten, men i stedet lade den svæve et stykke over vipperne.

Eyeliner fra Kat Von D, 180 kr. hos Sephora

Pastel på øjnene

Er neon slet ikke dig, men kan du til gengæld godt lide at kaste dig ud i et farverigt look, er akvarel-trenden også en af de helt store trends i 2020.

Tæmmede bryn

Glem alt om store, buskede bryn. Det er ikke ensbetydende med, at de skal overplukkes som de blev i 00’erne, men i 2020vil du se meget mere til tæmmede, definerede bryn, som er blevet sat på plads med en klar browgel.

Browgel fra Kenny Anker, 229,95 kr. hos Matas

Lip stain

En tendens vi lader ligge i 2019 er den matte lipgloss. Til gengæld skal læberne gøres kysseklar med masser af læbepomade, lipstains og lipgloss.

Lip Stain fra Clarins, 169,95 kr. hos Matas

Forskellig øjenskygge på hvert øje

Vi kan ikke garantere, at dette er en trend, vi vil afprøve her på redaktionen, men har du lyst til at kaste dig ud i to forskellige øjenskygger på hvert øje, skal vi ikke være dem, der holder dig tilbage. Man kan enten all in med to helt forskellige farver, eller vælge et mere safe choice med to forskellige nuancer af samme farvetone.

Rød smokey eye

Den her skal til gengæld afprøves! Rød øjenskygge har været in i et stykke tid efterhånden, da farven klæder alle øjenfarver og en smuk smokey eye i røde nuancer giver et dramatisk look uden at være for dystert, som en sort smokey eye godt kan være engang imellem.

Naked Cherry Palette fra Urban Decay, 410 kr. hos Sephora

Pink blush

Du kan godt gemme din ferskenfarvede blush væk. I 2020 skal den være pink og du behøver ikke at nøjes med at lægge den øverst på æblekinderne, derimod er det helt acceptabelt, hvis du lægger den langs kindbenet og op til brynet – hvis du tør altså 😉

Pink blush fra MAC, 199,95 kr. hos Matas

God hudpleje

Der er en grund til, at makeup-salget er faldet og salget af hudpleje er steget. Uden en god hudplejerutine er der nemlig ingen grund til at bruge mange penge på makeup, da det nærmest ikke kan lade sig gøre at lægge en flot makeup på hud, som ikke er renset godt og har fået masser af fugt efterfølgende.

Mindre foundation og contour

Det er slut med full coverage og vild contour. Til gengæld er der plads til at fremhæve alt det, der gør dig unik. Din hud vil takke dig for at skrue ned for den tunge foundation og selv skaberen af Kim Kardashians berømte contour-look, Mario Dedivanovic har udtalt, at vi går en tid i møde, hvor der er fokus på det naturlige frem for masser af contour.

Foundation fra Clarins, 339,95 kr. hos Matas

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide