[single_post_category_name]

Beauty Favoritter: Forårsnyheder

Vi var for nylig inviteret til det skønneste forårsevent med Clarins, hvor vi blev præsenteret for de allernyeste forårsnyheder og fik tips til at lægge en smuk forårsmakeup.

LÆS OGSÅ: Forårets skønneste negletrends

Clarins har netop lanceret deres nye milkshake collection – jep, du læste rigtigt. Og det blev fejret med milkshakes og lyserøde godter.. Mhhh.. Den ene nyhed er Milky Boost, som er en “hud-forbedrende” mælk, baseret på ferskentræsmælk.

Til foråret kan du nemlig godt forberede dig på at lægge din tunge og meget dækkende foundation væk, og i stedet fremhæve din hud på smukkeste vis. Milky Boost findes i 5 farvenuancer, og indholdet er til at starte med mælkehvidt, men forvandler sig til en beige farve, så snart den får kontakt med din hud.

Den giver din huds udseende et mere glat og ensartet resultat. Derudover indeholder den plejende egenskaber som økologisk kiwiekstrakt og ferskentræsmælk, som gør at huden bliver fugtet i op til 8 timer.

Den anden mælkede nyhed er Lip Milky Mousse, som er et plejende læbeprodukt til dine læber, som fås i 6 nuancer og som giver dine læber et friskt og naturligt look.

Derudover består kollektionen af to nye øjenskygger – Milky Peach og Milky Strawberry, samt to blush – Cheeky Peachy og Cheeky Pinky.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide