Fashion&Beauty

Christiane og Daniel til Guldprisen sammen

Christiane ny kæreste

I aften løber Billed Bladets Guldpris af stablen, hvor årets tv-vært vil blive kåret. Vores lady boss er som fortjent nomineret og er i dagens anledning iklædt den flotteste kjole fra Carina Grønning. Signe Eflund fra Wooma har stået for den smukke makeup. Inden det går løs er Christiane blevet gjort klar i de smukkeste lokaler på Hotel D’Angleterre (seriøst to die for!!).

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse børnebøger læser vi derhjemme

Og nårh ja, så har hun Danmarks måske pt mest googlede mand med – nemlig sin nye kæreste Daniel Åxman.

fbt

Christiane har jo ellers flere gange svoret overfor os andre, at hun ikke var til romantik og blomster. Men det skulle en tur til Venedig åbenbart lave om på. Man har jo et standpunkt, til man tager et nyt 😉

Vi krydser så meget fingre for vores lady boss i aften!! Men uanset hvad ligner hun i hvert fald en vinder!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *