Fashion&Beauty

Her er glattejernet, som Dyson har brugt 7 år på at udvikle!

dyson glattejern

Efter intet mindre end syv år, og i omegnen af en kvart million kroner, har Dyson nu endelig afsløret deres nyeste revolutionerende hårstylingsprodukt – Dyson Corale, et trådløst glattejern med fleksible plader. 

LÆS OGSÅ: Dyson Airwrap: Giv dit hår en makeover på få minutter

De fleksible plader gør, at håret bliver samlet og dermed bliver mindre skadet af at blive glattet. Desuden leverer pladerne en jævn varme og et ensartet tryk, der favner alle hårstråene ved hvert strøg og holder dem perfekt på plads. Teknologien mindsker desuden behovet for varme, som ofte er en stor synder, når det gælder skadet hår.

Det nye glattejern fra Dyson kan anvendes på alle hårtyper – selv de mest krøllede – og byder også på en intelligent varmekontrol, der sikrer en nøjagtig temperatur. Desuden er den ledningsfrie Dyson Corrale udstyret med et lithium-ion-batteri med fire celler, der gør, at man kan bruge glattejernet overalt.

Skønne Sandra Willer, som er ChriChriPigen i det næste ChriChri Magasin, var i efteråret så heldig at blive inviteret til et hemmeligt preview af glattejernet, som bliver lanceret i Danmark i april. Du kan se hendes test af produktet her:

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *