Fashion&Beauty

Khloé Kardashian: Derfor stoppede jeg med at amme

Ifølge Khloé Kardashian var hendes forsøg på at amme sin datter, True, en forfærdelig oplevelse, der endte med, at hun til sidst gav op.

LÆS OGSÅ: Indret dit hjem som: Kourtney og Khloe Kardashian

Det fortæller hun Kourtney i en video publiceret på Kourtneys hjemmeside poosh.com.

Khloé fortæller, hvordan hun nogle gange stod med blødende bryster, da hun kæmpede for at få amningen op at køre, men at hun havde svært ved at producere nok mælk til sin nyfødte datter.

Hun forklarer, at hun tror, at det hele skyldtes, at hun var stresset efter, at det kom frem kort før fødslen, at hendes daværende kæreste og far til barnet, Tristan, havde været hende utro flere gange, mens hun var gravid. Samtidig havde datteren reflux og havde svært ved at tage på.

“Jeg var under pres. Der foregik en masse i mit liv, som spillede en rolle i, hvorfor jeg ikke producerede nok. Jeg var alene i Cleveland uden min familie.”

Khloé nåede et punkt, hvor hun var desperat efter at producere nok mælk, at hun pumpede ud, hver gang True sov, ligesom hun både prøvede nogle særlige cookies, te og endda var på en særlig diæt for at få det op at køre. Men lige lidt hjalp det, og til sidst måtte lægerne råde hende til at skifte over til modermælkserstatning, da True ikke tog på, men tværtimod tabte sig.

“Hun var altid sulten, og da jeg endelig stoppede med at amme, var det som om, at byrden forsvandt. Jeg kunne bruge tiden på at nyde min datter i stedet.”

Men Khloé var så bange for, hvordan reaktionerne ville være over, at hun gav modermælkserstatning, og hun fortæller, at hun havde det som om, hun smuglede stoffer ud af butikken, når hun købte modermælkserstatning.

“Jeg følte virkelig, at jeg havde fejlet som mor, da jeg gik over til modermælkserstatning,” indrømmer hun, men fortæller også, at det senere er gået op for hende, at det var, hvad hun var nødt til at gøre for alle parters skyld.

“Jeg er virkelig for amning, jeg prøvede. Men hvis du ikke kan gøre det, behøver du ikke at føle dig forkert, du behøver ikke at føle, at du er dårlig til at være mor. Jeg er god til at være mor,” understreger hun.

Du kan se hele videoen her:

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *