Irina & Szhirley: Om venskab, skønhed og fordomme

ANNONCE for Oslo Skin Lab

Hos ChriChri har vi et svagt punkt for kvinder, der tør at gå deres egne veje og stå ved, hvem de er. Det er beautyblogger og influencer Irina Olsen og sangerinde, iværksætter og influencer Szhiley Rokahaim om nogen. Vi har taget en snak med det bad ass-venindepar om alt fra deres første indtryk af hinanden til deres skønhedshemmeligheder. 

Hvordan blev I veninder?

Irina: I den branche vi er i, er man måske ekstra påpasselig og giver gerne hinanden lang tid, inden man lader nogle komme for tæt på. Dog klikkede Szhirley og jeg meget hurtigt og begyndte at ses til frokost og snakke mere og mere sammen. Vi var på samme bølgelængde fra første dag og har det godt sammen.

Szhirley: Fuldstændig enig med Irinas svar.

Hvornår vidste I, at i var gået fra at være bekendte til at være veninder?

Irina: Ved at man taler sammen mere og mere og begynder at ses udenfor arbejdet/events. Ringer sammen og inkluderer hinanden i, hvad man går igennem. Szhirley er uden tvivl en af de veninder, jeg har tættest på, som jeg kan fortælle alt til. Det blev klart for mig, at jeg havde fået en ny veninde, da jeg lavede hendes navn om til Szhirlizzle på min telefon.

Szhirley: Jeg har også en ting med navne til mine nærmeste, og Irina kom hurtigt til at hedde Irinex (udtales på engelsk). Vi fandt hurtigt ud af, at vi har mange af de samme overbevisninger på flere områder. Samtidig befinder vi os i samme verden, og det er enormt rart at kunne tale sammen om f.eks. arbejde uden at skulle forsøge at sætte vedkommende, man sidder overfor, ind i hele det mærkelige og anderledes univers influencer-branchen er. Vi er også begge to helt enormt gode til at holde på hemmeligheder, og har det generelt stramt med at tale skidt om andre. Dårlig karma er ikke noget, vi dyrker.

Hvilke tanker/fordomme havde i om hinanden, inden i blev veninder?

Irina: Jeg havde ingen fordomme over for Szhirley, men en følelse af, at jeg gerne vil have én som hende som veninde. Hun virkede altid så ægte og nede på jorden og havde god energi. Hun er one of a kind.

Szhirley: Jeg må indrømme, at jeg vidste hvem Irina var, men ikke vidste andet om hende, end at hun havde været med i et realityprogram. Og på baggrund af det, havde jeg nok en lille fordom overfor hende (uden det var en ordentlig grund, da jeg jo i realiteten ikke kunne dømme hende, siden jeg ikke havde set programmet). Men den fordom blev gjort til skamme, da jeg en aften tilfældig  sidder og ser et program på DR3, hvor hun sammen med Huxi Bach svarer på spørgsmål om dit og dat. Der skubbede hun mig totalt ned fra fordomsstolen med sine velovervejede og velformulerede svar. Jeg blev så flov over mig selv, og over at jeg bare havde dømt hende ud fra hendes valg om at medvirke i realityprogrammet, og gav mig selv en giga “hvad-fanden-dømmer-du-for”-flad. Derefter skyndte jeg mig ind for at følge denne skønne kvinde på Instagram, og efterfølgende blev hun en tæt veninde, som jeg virkelig holder af på alle punkter.

Hvis I kunne låne en egenskab fra den anden, hvad skulle det så være?

Irina: Szhirley når rigtig meget i løbet af en dag og jeg er ret sikker på, at hun kan være to steder på én gang! Hehe. Jeg vil gerne blive endnu mere effektiv og bedre til time management.

Szhirley: Både Irina og jeg taler meget til vores følgere gennem Stories på Instagram, og dér er Irina virkelig god til ikke at lade temperamentet eller følelsen af uretfærdighed skinne for meget igennem. Jeg bliver revet med af mine følelser, og det afspejler sig både i mit (på Story ind imellem, mindre pæne) sprog, og jeg har svært ved at lægge låg på, når røgen står ud af mine ører. Men Irina har også p.g.a. sit ophav (Østeuropa) et medfødt pokerface, som kan være svært at afkode, hvis man ikke kender personen bag pokerfacet/gameFace i virkeligheden. Det ville jeg ønske, at jeg nogle gange var bedre til – altså at tage mit GameFace på – og ikke være en totalt åben bog (specielt ift. at vise temperament) overfor mine følgere.

Hvad beundrer I allermest ved hinanden?

Irina: Jeg beundrer Szhirleys godhed over for dem omkring hende og hendes ambitioner. Hendes sjette sans og gode råd og allermest hendes måde at være på overfor hendes veninder. Hun er klar til at hjælpe og løfter når man er nede og er meget loyal.

Szhirley: At Irina har en kæmpe interesse og viden indenfor alt det bagomliggende, når det kommer til analyser af IG-profiler, deres reach ud til befolkningen osv. Det betyder enormt meget markedsføringsmæssigt, og det er noget som firmaerne generelt snart må få øjnene ordentligt op for, hvis de vil lægge deres markedsføringsbudgetter hos de rigtige influencers, som har et stor dansk følgeskare, som IKKE er købt for at få deres facade til at se ud af mere, end det er værd.

Hvilke interesser deler I? 

Irina: Vi deler absolut interessen for beauty og taler en del sammen om vores erfaringer og udveksler råd. Inden jeg kendte Szhirley, fulgte jeg også dengang med glæde med på hendes profil og så med, hver gang hun testede produkter.

Szhirley: Vi elsker cremer og produkter, som virker og er begge altid igang med at teste nye lækkerier, som påstår at kunne noget specielt. Jeg spørger altid Irina til råds, inden jeg skal købe ny foundation, pudder, pensler osv. Da hendes kendskab til makeup-verdenen er meget større end mim.

Hvilke beautytips har I lært af hinanden? 

Irina: Szhirley har flere gange nævnt over for mig, at hun bruger ret fede cremer – især om natten. Min hud er blevet lidt mere tør og mindre spændstig her efter 30, så jeg har taget det tip til mig. Jeg tror, vi begge startede på Oslo Skin Lab kollagenpulveret samtidigt og kan huske, at vi til events havde vores doseringssticks med og var meget begejstrede for produktet begge to. Hver gang vi mødes, har vi det altid begge med i tasken.

Szhirley: Jeg kan huske, at jeg så Irina putte det her pulver i sin kaffe om morgenen, og at hun talte om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Og det vakte straks min interesse, og jeg var nødt til selv at teste produktet. For ligeså meget som vi plejer huden udefra, ligeså vigtigt er det at pleje den indefra med masser af væske i løbet af dagen og sund og varieret kost. Så et supplement til den indvendige pleje gav mega god mening for mig.

Hvordan har jeres forhold til skønhed ændret sig i takt med alderen?

Irina: Jeg kan mærke, at jeg plejer min hud anderledes efter de 30. Jeg bliver 33 om lidt og min hud er i bedre tilstand end da jeg var 18, men jeg kender den bedre nu og er i en branche, hvor jeg altid bliver præsenteret for alt det bedste nye på markedet. For tiden er min obsession beauty indefra, og kollagenpulver er en fast del af min rutine.

Szhirley: For mig kom interessen for hudpleje først i starten af 30’erne. Indtil da havde jeg altid kørt den resterende bodylotion op i ansigtet efter badet. Og det var til stor skuffelse for min mor, som siden hun var 15 år, har sparet sine penge sammen månedligt, for at købe de nyeste og mest innovative cremer. Det kan man sagtens se, at hun har investeret i, da hun nu som snart 69-årig stort set har ligeså pæn hud som mig! Og der er trods alt 25 års aldersforskel!

Hvorfor er Oslo Skin Lab blevet en del af jeres daglige rutine?

Irina: Jeg omgås mange beautyeksperter i branchen, så snakken om Oslo Skin Lab-kollagenpulver gik hurtigt og man ved at det virkelig må være effektivt, når så mange nævnte det med begejstring og man endda tydeligt kunne se, at de så friskere ud. Jeg kunne egentlig se effekten ret hurtigt på min hud, og det blev kun bedre og bedre, hvilket selvfølgelig gør, at man har lyst til at fortsætte.

Szhirley: Efter jeg havde prøvet det i en lille måneds tid, kunne jeg se gode resultater ift. en glattere hud på mit kæbeparti og jeg føler, at huden på mine ben er blevet mere spændstig. Og pga. resultaterne er Oslo Skin Lab-kollagenpulveret blevet en fast del af min daglige hudplejerutine. Jeg har simpelthen ikke turde stoppe med at indtage det efter de hurtige og gode resultater.

Hvad er det vigtigste for at have et godt venskab ifølge jer?

Irina: Venskaber er vigtige for mig og det allervigtigste er gensidig respekt. I et venskab har man forståelse over for hinanden og supporter hinanden.

Szhirley: AMEN. Respekt, forståelse, loyalitet og tillid.

Skal du også være med på kollagenpulver-bølgen så kan du få 50% på din første ordre lige her!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og