Katy Perry og Orlando Bloom afslører kønnet på deres baby

It’s a girl! Katy Perry har afsløret kønnet på sit kommende barn via sin Instagram-profil. I forbindelse med afsløringen har Katy delt et billede af sin forlovede, skuespilleren Orlando Bloom, smurt ind i, hvad der ligner, lyserødt kageskum. 

LÆS OGSÅ: Leighton Meester venter barn nummer 2!

Katy Perry afslørede sin graviditet for en måneds tid siden i musikvideoen til sin nye sang “Never Worn White”.

https://www.instagram.com/p/B-i0HZ7HaFw/

I forbindelse med afsløringen af graviditeten åbnede Katy Perry op omkring, hvor hårdt det havde været at holde hemmeligheden skjult for alle sine fans.

“Vi er glade og det er nok den længste hemmelighed, jeg nogensinde har gået med,” fortalte hun i en Instagram Live. “Og jeg kan godt lide at fortælle jer alt, men vidste også, at det skulle fortælles på den rigtige måde, og det var via et stykke musik, fordi det er sådan jeg taler til jer. Det er sådan vi taler sammen.” fortsatte hun.

Det vordende par har været sammen siden 2016 og blev forlovet sidste år. Den lille pige bliver deres første barn sammen. Orlando Bloom har nemlig i forvejen sønnen Flynn med modellen Miranda Kerr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være