Leighton Meester venter barn nummer 2!

Vores allesammens yndlings Blair Waldorf er gravid! Eller det er skuespillerinden bag den ikoniske karakter, Leighton Meester. Desværre er faderen til barnet ikke Chuck Bass. Til gengæld er der tale om hendes mand, skuespilleren Adam Brody, som de fleste måske havde et lille teenagecrush på, dengang han spillede den nørdede Seth Cohen i The O.C.

LÆS OGSÅ: Stort tillykke! Fallulah har født tvillinger

Parret har ikke selv været ude at kommentere graviditeten, men mediet The Daily Mail, har billeder, der viser en tydelig gravid Leighton.

I forvejen er de forældre til datteren Arlo Day Brody, som blev født tilbage i 2015. Parret har dog lige fra starten været private omkring deres forhold, og ifølge Adam Brody, er det især Leighton Meester, der ønsker, at de er private.

“Jeg søger ikke opmærksomhed, men havner man ved siden af mig i metroen, går der ikke lang tid, før jeg har fortalt alt om mig selv.”

Parret blev gift tilbage i 2014 ved en hemmelig ceremoni, og selvom vi helt sikkert er nysgerrige på, hvordan den lille ny kommer til at se ud, så skal vi nok ikke regne, at det kommer til at ske lige foreløbig, men uanset hvad, skal der da lyde et tillykke herfra <3

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og