Pink åbner op: Jeg testede positiv for Corona

Den verdensomspændende Corona-virus er allevegne – også i Hollywood og igår afslørede poplegenden Pink, at også hun har været ramt af den alvorlige virus. I samme omgang fortalte hun, at hun efterfølgende har doneret 1 million dollars til kampen mod Corona.

LÆS OGSÅ: Mette og Thomas måtte aflyse deres bryllup på grund af Corona-krisen

I et opslag på Instagram fortæller Pink, at hende og sønnen, 3-årige Jameson, begge havde haft symptomer på Corona-virussen for to uger siden. Heldigvis havde deres læge adgang til tests og det viste sig også, at hun havde sygdommen.

“Min familie og jeg var allerede i selvvalgt karantæne, så det fortsatte vi med i yderligere to uger med instrukser fra vores læge. For et par dage siden blev vi testet igen, og testede gudskelov negativt.”

Hun skriver derudover, at hun mener, at det er en fejl fra regeringens side, at man ikke lader flere teste og understreger, at sygdommen er både seriøs og rigtig og kan ramme både unge og ældre, raske og syge og rige og fattige, derfor mener hun også, at det er vigtigt, at det skal være gratis og mere tilgængeligt at blive testet.

Hun slutter opslaget af med at fortælle, at hun desuden har doneret 1 million dollars i alt til kampen mod Corona.

“TAK til alle i vores sundhedssystem og til alle i verden, der arbejder så hårdt for at beskytte vores kære. I er vores helte! De næste to uger er afgørende: Please bliv hjemme. Please. Bliv. Hjemme.” opfordrer hun.

https://www.instagram.com/p/B-il39tJ57d/

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og