[single_post_category_name]

10 ting vi alle gik rundt med i 00’erne

Suk, for mange af os er det svært at tro på, at det er 11 år siden, vi forlod 00’erne og trådte ind i 10’erne. Hvordan kan der allerede være gået to årtier(!!!!), siden vi sang og dansede med på hits som ‘BOING! BOING!’ (pun intended ;)), så et nyt afsnit af Beverly Hills 90210 og Venner hver søndag på TV2 og drømte om lækre hunks som Josh Hartnett og Heath Ledger?! Var du også ung i 00’erne, kan du nok svare ja til at være hoppet med på flere af disse 10 “skønne” trends fra årtiet.  

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du bikiniklar

D&G undertrøjen: Lige pludselig havde alle råd til designer “tøj”, da et klogt menneske fandt ud af, at man kunne bruge det italienske modehus’ undertøj, som almindeligt tøj. Pludselig var der ikke dén 16-årig pige, der ikke havde klemt sig ned i en stram D&G-undertrøje i et mesh-agtigt materiale, når man var til 16+ fest og drak Barcardi Breezer.

Reeboks with the straps: Hvem husker ikke Flo Ridas hit “Low”, hvor han synger om den populære sneak, som alle rendte rundt med. De skulle gerne være kridhvide og have flappen(?) udover ens stramme bukserne.

Jeggins: Åh, gode gamle jeggins. Mutationen mellem et par jeans og et par gamacher. Lige pludselig var det behageligt at have “jeans” på igen, og man behøvede ikke engang at knappe dem. De var geniale – til trods for deres mindre flatterende navn!

D&G-uret: Igen – det italienske modehus var the shit i 00’erne, og de populære ure, der var fyldt med diamanter(??), var alt andet end “less is more“.

Miss 60 jeans: 00’erne – hvor du ikke kunne køre på cykel uden at vise røv til alle bagved, eller konstant måtte køre med én hånd, mens du trak ned i trøjen med den anden. Hvor dine bukser sad så lavt, at det ikke engang hjalp at trække maven ind, når de skulle lukkes, for de kun gik til hofterne! De skulle helst have et lille rødt mærke, hvor der stod ’60’ på lommen, men var du rigtig sej, havde du dem fra Diesel, der skulle knappes i siden ved hoften.

UFO-bukserne: Lige pludselig skulle alle ligne nogen, der dansede hip hop og gå i store, posede bukser med et lille amerikansk flag på lommen. De fandtes i alle mønstre og farver og var noget mere behagelige at have på end de førnævnte lavtaljede jeans.

Hummeltøjet: Især Hummel-trøjen var et must i ethvert klædeskab. Men var du rigtig fan af det syntetiske nylonmateriale i 70’er farver, kunne du udvide din Hummel-garderobe med alt fra nederdele, t-shirts og short til lange bukser, kjoler og undertrøjer i.

Friis & Company-tasken/bæltet: Du var ikke en ægte poptøs i 00’erne, hvis du ikke havde mindst ét item fra Friis&Co. Deres accessories var ofte prydet med similisten og kunne altid kendes på de små vedhæng, der var mærkets varemærke.

Kawazaki skoene: En lærredssko, som din mor nok har fortalt dig, at hun også gik med “dengang hun var ung”. Pludselig fik den en revival og du så dem overalt i bybilledet.

Maguritte-smykker: Et klassisk smykke, som nok aldrig helt går af mode, MEN i 00’erne tog det måske overhånd, da alle gik rundt med det både på fingrene, om armen, på halsen og i ørerne.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide