Disse behandlinger får Christiane

Et spørgsmål både vi og Christiane får igen og igen, er spørgsmålet om, hvad hun gør for at holde sin hud smuk. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Christiane er genetisk blessed med sin hud, men hun er også god til at passe på den. Hun tager hver dag kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, sørger for at bruge solcreme hver dag og renser sit ansigt, inden hun går i seng. Derudover får hun nogle behandlinger hos skønhedsklinikken N’AGE, som også er med til at gøre, at hendes hud ser smuk og sund ud. Vi har taget en snak med direktør og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Ida Bille Brahe, som forklarer mere om, hvilke behandlinger Christiane får, og hvorfor hun får dem. 

LÆS OGSÅ: Christiane: En middag alene behøver ikke at være kedelig!

Hvilke problematikker har Christiane?

Svar: Helt generelt så er Christiane benådet med en super fin hud, som hun gerne vil vedligeholde bedst muligt. Det man kan begynde at se på Christianes hud er at porerne er lidt forstørrede, at huden mangler fugt of at der er begyndt at komme fine linier. Derudover har Christiane lidt pigmenteringer i panden.

Hvad får hun af behandlinger for at afhjælpe det – og hvorfor lige disse behandlinger?

Svar: Christiane har fået Restylane skinboosterbehandlinger. Restylane Skinbooster er den tyndeste form for Restylane, der består af hyaluron og vand. Restylane Skinbooster giver huden let fylde og minimere de fine begyndende linier hun har, samt fugter huden indefra. Derudover påvirker Restylane Skinbooster huden til kollagendannelse og forebygger dermed rynker. Restylane Skinbooster holder ca 1 år. Christiane har også fået Profhilo-behandlinger. Profhilo består også af vand og hyaluron, men har en meget høj hyaluron koncentration. I og med at hyaluron koncentrationen er så høj påvirker Profhilo huden til hudforyngelse – Profhilo forbliver ikke i huden, det er huden selv, der forynges. Profhilo anvendes til krebet hud og til at forebygge og forynge huden. For at friske huden op og give den mere glød samt formindske porerne i huden, har Christiane fået peelinger – dels en mildere peeling – Milk Peel – der hurtigt uden nedetid frisker huden op – Christiane kalder den ‘en effektiv ansigtsbehandling’, som hun jævnligt fik i perioden, hvor hun deltog i Vild Med Dans. Den gav hendes hud den flotteste glød, så makeuppen sad perfekt og rensede fint huden. Og dels en medium stærk peeling – vores salicylsyre peeling – som er yderst effektiv til at formindske store porer. Den peeler på den måde, at de døde hudceller skaller af og så minimerer den pigmenteringer – denne peeling har Christiane også været helt vild med, da det er den fineste hud, der kommer frem efter, at huden er skallet af.

Hvor mange behandlinger har Christiane fået?

Svar: Christiane har fået en del peelinger, en Profhilo kur, der består af 2 behandlinger med en måneds mellemrum og 4 skinbooster-behandlinger.

Hvordan har resultaterne været indtil videre?

Svar: Resultaterne har været super fine. Dels er de fine rynker blevet minimeret og huden mere velfugtet, dels har huden en finere glød, mindre porer + at der er opbygget mere kollagen i huden.

Er der andet, Christiane skal gøre for, at resultaterne bliver bedst mulige?

Svar: Lige nu er det dette mix af behandlinger dét, der passer bedst til Christianes nuværende behov. Men hver gang vi ser Christiane, laver vi en vurdering af huden og hvis vi ser, at den har behov for andre behandlinger, vil vi ændre i behandlingsplanen. Jeg vil tro, det næste vi vil foreslå Christiane, er Fraxel behandlinger.

Her kan du læse Christianes oplevelser med behandlingerne

Christiane: Jeg er ikke rynkeforskrækket. Overhovedet. Jeg synes selv, at min hud holder sig godt, men vil selvfølgelig gerne forkæle den og sørge for, at den har det så godt som muligt. Tanken om Botox osv. frister mig ikke… endnu i hvert fald. Når man som jeg arbejder på TV, synes jeg, at det er supervigtigt, at man kan have mimik, og indtil videre har jeg ikke haft behov for at slippe af med de rynker, jeg har. Ikke at jeg har noget imod Botox, overhovedet! Til gengæld vil jeg gerne have en hud, der ser så sund og vital ud, som muligt. Og det har de her behandlinger hjulpet med. Jeg har været SÅ glad for Skinbooster- og Profhilo-behandlingerne, fordi jeg føler, at min hud allerede ser friskere ud, lige efter jeg har fået den. Jeg har også været glad for peelingerne, men man skal være opmærksom på nedetiden. Det tog noget tid før, at min hud stoppede med at skalle, efter jeg fik salicylpeelingen og det kan være lidt udfordrende, når man er på TV, så ofte som jeg er. Resultatet er fantastisk, men man skal lige være indstillet på, at huden føles stram og skaller i tiden efter. Milk Peelingen passer rigtig godt til mit behov, og min makeup sidder så flot, når jeg har fået den. Jeg er superglad for, at N’AGE imødekommer mine behov, og forstår, hvad det er, jeg gerne vil opnå, og at de hjælper mig med at få et quick fix, som får mig til at ligne mig selv – bare lidt friskere!! 

Du kan læse meget mere om N’AGE og deres behandlinger HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være