Japansk Lifting: Ansigtsløft uden kirurgi

Reklame//Inviteret

Er du træt af dine poser under øjnene og trænger dit ansigt generelt til et lille løft, men har du ikke mod på at lægge dig under kniven eller nålen, så er japansk lifting måske noget for dig. Her kan du læse mere om den effektive behandling fra Japan.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du bikiniklar

Hvad er Japansk Lifting: Det er en holistisk behandlingsmetode, som mindsker mimiske rynker, fjerner poser under øjnene, dræner overskydende væske og affaldsstoffer og giver dig din naturlige glød igen. Japansk Lifting startede egentlig med at være zoneterapi til ansigtet, men da man fandt ud af, at det kunne bruges som et alternativ til Botox og ansigtskirurgi, lavede man en decideret anti-age-behandling, hvor ansigtszoneterapi også indgik. Vi har testet behandlingen hos Annacia Andersen hos Athene Klinikken på Østerbro i København.

Hvordan foregår behandlingen:  Annacia starter med at påføre en spirulinamaske, som er med til at forebygge tidlig aldring af huden, den dybderenser, virker fugtgivende og giver energi til huden. Imens masken får lov til at virke, får Annacia en helt ned i gear med en omgang hovedbundsmassage. Efter at have fjernet masken med fugtige vatrondeller, begynder hun første fase af behandlingen, hvor hun stimulerer forskellige ansigtspunkter. Dette åbner kroppens energibaner og sætter gang i kredsløbet. Det føles utrolig dejligt at blive løsnet op i sit ansigt på denne måde, og selvom behandlingen er aktiv, så er det samtidig meget behageligt, og du kan sagtens slappe af imens. Herefter går hun til fase 2, hvor hun stimulerer de forskellige organzoner og til sidst til fase 3, hvor hun stimulerer de forskellige rynkepunkter. Efter en times tid er Annacia ved at være færdig, og man kan tydeligt mærke, at der er kommet gang i blodtilførslen i ansigtet, som føles varmt og gennemarbejdet. For at afkøle huden, slutter hun af med at lægge en fugtgivende maske og afkøler ansigtet, ved at massere det med Himalaya saltstenskugler, som virker kølende og får huden til at trække sig sammen, så den virker mere spændstig og fast.

Resultatet: Går du derfra med følelsen af at være et nyt menneske? JA! Går du derfra med et nyt ansigt? NEJ. Du går derfra og ligner dig selv, men huden har helt sikkert fået mere glød og du går virkelig derfra med  følelsen af at slappe dejligt af i ansigtet. Man anbefaler omkring 4-6 behandlinger, hvis man skal se længerevarende resultater, men har man et særligt arrangement eller en begivenhed, hvor man godt vil se lidt ekstra sund og frisk ud er det et genialt quick fix. Udover de synlige resultater, så er det også værd at nævne, at behandlingen virkelig giver en følelse af velvære i hele kroppen, hvilket også er et kæmpe plus!

Bonusinfo: Japansk Lifting har også ry for at hjælpe på stress, søvnforstyrrelser og hormonelle forstyrrelser. Desuden kan man sagtens få den, selvom man er gravid, man skal bare sørge for at gøre sin behandler opmærksom på det. Husk i øvrigt at drikke masser af vand efter behandlingen, da den kan virke drænende.

Du kan læse mere om Annacia og bestille tid her. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være