[single_post_category_name]

ChriChri Modeguide: Fun in the Sun

Summer is here! Og selvom de fleste af os må “nøjes” med at tilbringe sommeren hjemme i Danmark, så gør det jo ingenting, så længe der er strand, skov og lækker mad i nærheden. 

LÆS OGSÅ: Produkterne til den bedste sommerkulør!

Vi har skudt den lækreste modeserie, der straks får én i sommerhumør, og selvom det ligner, at den er skudt sydpå, så er den faktisk skudt i de lækreste omgivelser hos Lynæs Surfcenter. En perfekt location at tilbringe sin sommerferie, hvor du har mulighed for at holde en aktiv ferie med masser af fede aktiviteter for både øvede og nybegynder-surfere samt lækkert mad og selskab. Det er fotograf Henrik Adamsen, der har skudt billederne til serien og vores ChriChriPigen-stylist Kimmie Therese, der står bag stylingen.

Shorts fra Zara // T-shirt fra Zara

Bikini fra Aava Swim // T-shirt fra H&M, Shorts fra Colorful Standard

Bikini fra Aava Swim

Bikini fra Underprotection // Badebukser fra H&M 

T-shirt fra H&M // Badetøj fra Avaa Swim
Bikini fra H&M

Badebukser fra H&M // Surf top fra H&M // Bikinitrusser fra H&M

 Badedragt fra Underprotection // Shorts fra H&M // Sweatshirt fra Colorful Standard // Shorts fra Colorful Standard // Denimjakke er vintage

Badedragt fra Aava Swim

Badebukser fra H&MBadedragt fra ZARA

Badebukser fra H&M // Badedragt fra ZARA
________________________________________________
OM LYNÆS SURCENTER
Lynæs Surfcenter tilbyder surfundervisning, leje af udstyr, surfshop, tøjbutik (Knokleriet), kontorfællesskab, overnatning, foodtruck, cafe, bar, sauna, vildmarksspa, speedbåd, hvor man kan spænde et wakeboard bagpå, fester, festival (LYST), festlokaler, torsdagsquiz og livemusik hver fredag med blandt andet Barbara Moleko denne sommer.
Hvis du godt kunne tænke dig at lære at surfe er det mulighed for at booke undervisning, både hvis du er nybegynder eller hvis du har lidt erfaring med at surfe i forvejen. SUP er når man står på et surfbræt i vandet og padler, dette kræver ikke den store introduktion, men har været den hurtigst voksende vandsport de senere år, hvilket de også mærker hos Lynæs.
Du kan læse mere om Lynæs Surfcenter HER.
__________________________________________________

Fotograf: Henrik Adamsen
Stylist & Producer: Kimmie Therese
Hår & Make up: Vivi Pilgaard
Modeller: Andrea Andersen & Felipe Bahamondes fra Scoop Models
Retouch: Jimena Kley

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide