“Jeg siger også til alle, jeg kender: Husk at tage før- og efterbilleder!!”

ANNONCE for Oslo Skin Lab

(pssst.. få 50% på din første Oslo Skin Lab-pakke her!)

Skønne Silke Grane har været i beautybranchen i over 20 år, og hvis du spørger os, har hun én af Danmarks bedste skønhedsblogs, BeautyBySilke.dk. Silke har både arbejdet som makeupartist og skønhedsredaktør på diverse magasiner, og desuden fungeret som skønhedsekspert på Go’ Morgen Danmark. Der er næsten ikke dén skønhedstrend, som hun ikke har prøvet af, og derfor ved hun også, hvad hun snakker om, når det kommer til beauty, hudpleje og makeup. Silke har været ambassadør for Oslo Skin Lab i over et år og allerede efter de første 8 uger, viste en scanning, at hendes huds alder var 6 år yngre end hendes reelle alder, ligesom hendes rynker var blevet mindsket med 51%!! Så der er ikke noget at sige til, at hun er forsat med at spise pulveret. Vi har taget en snak med Silke om, hvorfor kollagenpulver er blevet så populært, hendes egne erfaringer med det og om skønhed generelt.

Hvorfor tror du, at kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er blevet så populært?

SVAR: Det er lidt sjovt, for der har jo altid været kollagen, så det er lidt pudsigt, at hypen først kommer nu. Men jeg tror, at en af grundene er, at man nu har scanningerne, der viser de her synlige resultater, som bekræfter, at det virker. For det kan fx være lidt svært at mærke, hvordan en vitaminpille virker. Desuden er det blevet mere synliggjort, hvad kollagenpulveret kan gøre, og folk vil nok også hellere bruge nogle naturlige ingredienser for at få en flottere hud og opnå en velværefølelse med sådan nogle produkter i stedet for Botox og Restylane.

Jeg tror, vi er blevet mere bevidste om, hvad vi indtager. Vi kigger mere i retningen af kosttilskud, og der er mere dokumentation i dag, end hvad der var førhen i tiden og man har forstået, at skønhed også er noget, man får indefra. Jeg håber faktisk ikke, at det bare er en trend, jeg håber, at folk tager det rigtigt til sig, ligesom man ser det med Vitamin A – at det bare bliver en naturlig del af vores hudpleje og det tror jeg også, at de gør. Derudover er det nemt, fordi det er i pulverform og ikke smager af noget. Jeg er selv super sart, hvis det smager for meget af fisk, eller hvad det ellers kan smage af. Her kan du bare drysse over din mad, supernemt! Og så kan jeg godt lide, at det er portionsanrettede breve, dét er der også noget meget lækkert over. Jeg har det altid med mig – nu skal jeg i sommerhus om lidt, og så napper jeg lige en håndfuld med og putter dem i toilettasken, for så ved jeg, at så ser jeg dem også, når jeg alligevel er i gang med min hudpleje.

Hvad får dig til at fortsætte med kollagenpulveret?

Fordi jeg har set, hvad det kan og hvordan det virker. Nu ved jeg jo for eksempel også, at UV-stråler nedbryder kollagen og man mister mere og mere af det med tiden, så hvis jeg kan komme til at se mere velplejet ud og så ovenikøbet få den her følelse af at gøre noget godt for sig selv, er det jo bare fantastisk. Man skal bare have lidt tålmodighed. Jeg siger også til alle, jeg kender: Husk at tage før- og efterbilleder, for så kan man også bedre selv se det. Jeg kunne ikke selv se det efter de første 8 uger overhovedet, og da jeg så blev scannet igen, så var jeg ved at falde bagover. Jeg havde slet ikke regnet med så vilde resultater.

Hvilke resultater har du især været glad for?

For mig har det meget at gøre med, at jeg føler, at det gør en forskel og det kan jeg jo også se på de tre gange, jeg er blevet scannet. Selvfølgelig bliver forbedringerne mindre og mindre, men der er stadigvæk forbedringer i forhold til, at jeg jo stadig bliver ældre. Det synes jeg jo, er meget fedt, for det burde jo ikke være sådan –  at du kan forbedre din hud i takt med, at du bliver ældre. Når man bliver ældre bliver huden jo mere slap og man får større porer på kinderne, hvilket jo er helt normalt, når man kommer i min alder, men jeg har virkelig formået at få en forfinet hudstruktur og det er jeg helt vildt glad for. Det er selvfølgelig også dejligt, at rynkerne også er blevet reduceret, men det er endnu mere, at hudstrukturen er blevet mere forfinet og makeuppen sidder bedre og jeg har fået en mere glat overflade, hvor der ikke sidder makeup i store porer. Det er noget af det, jeg har været allermest glad for.

Hvad for nogle hudfacts ville du gerne have haft kendskab til som yngre?

Helt klart, hvor meget solen aldrer huden. Jeg er jo fra den generation, hvor man lå i et solarie 3 gange om ugen. Havde jeg vidst det, så havde jeg nok skruet en del ned for det. Jeg er ikke sikker på, at jeg var stoppet dengang, for som yngre er man måske også forfængelig på en anden måde, men jeg havde nok ikke taget det tre gange om ugen og tænkt ”Nå, men hvis jeg er lidt rød, så er det godt, for så er jeg brun i morgen” – Det har man jo tænkt nogle gange! Og rygning – jeg har også røget. I dag ved man jo, hvordan rygning påvirker huden i forhold til, at blodkarrerne trækker sig sammen, og der kommer ikke nok blodtilførsel til ansigtet, hvilket gør, at man bliver grå og trist i huden. Nu er det jo mange år siden, jeg er stoppet, men havde jeg vidst det, var jeg nok aldrig startet. Men som ung kan det være rigtig svært at tænke de der 10 år frem, og man kan måske slet ikke forestille sig, at man skulle få rynker en dag, eller man får skubbet det væk og tænker ”Ja ja , det kommer en eller anden dag, men det gider jeg ikke at forholde mig til lige nu.”

Har du nogensinde udsat din hud for noget, hvor du tænker ”det gør jeg aldrig igen”?

Jeg døjer lidt med rosacea og har lidt nogle sarte kinder og jeg har prøvet at gå fra behandlinger, hvor jeg tænkte ”Ej, hvorfor gjorde jeg det?” Det har ligesom trigget min rosacea og gjort det værre. Det kunne fx være microneedling på en professionel klinik, hvor det har været lidt mere hardcore. Og så har jeg én gang prøvet at få Botox rundt om øjnene for nogle år siden. Jeg blev så ked af, at jeg havde gjort det, fordi jeg fik sådan et helt dødt ansigt. Jeg kunne ikke smile med øjnene og jeg kunne slet ikke kende mig selv. Jeg kunne ikke få taget billeder, for jeg syntes bare, at jeg så træt ud, så det skal jeg aldrig gøre igen. Men det skulle jo prøves. Og nu kan jeg i hvert fald udtale mig om det. Og jeg vil godt lige understrege, at jeg ikke har fået det imens, jeg har taget kollagenpulveret. Så havde det jo ikke været troværdigt.

Skal du også være med på kollagenpulver-bølgen så kan du få 50% på din første ordre lige her!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være