Lash Lift: Vippebehandlingen vi er afhængige af!

Reklame//Inviteret til test af lash lift

Det er vist de færreste kvinder, der synes, at det er en fryd at stå at lægge mascara (næsten) hver eneste dag. Men for de fleste af os, er det essentielt for, at vi kan føle, at vi ser vågne ud og klar til en ny dag. 

LÆS OGSÅ: “Jeg siger også til alle, jeg kender: Husk at tage før- og efterbilleder!!”

Og hvordan kan man så springe leddet over, så man nærmest bare kan stå op og være klar til dagen, uden at skulle igennem det daglige mascara-ritual? (Især her om sommeren, hvor man sveder, bader og generelt laver aktiviteter, hvor ens mascara kommer på seriøst overarbejde….)

Man kan få lavet vippeekstensions. Men alle der har prøvet vippeeksensions ved, at det er et større projekt. Du må ikke gnide dig i øjnene, du må helst ikke bruge mascara og det kan være en hård omgang for dine naturlige vipper. Når det så er sagt, så er det virkelig pengene værd, hvis man får lavet det af en professionel og hvis man passer ordentligt på dem!

Et alternativ til vippeekstensions er en lash lift-behandling, og det er den, vi for alvor har fået øjnene op for denne sommer. En lash lift-behandling er en kemisk behandling af dine vipper, som giver dig et holdbart vippebuk. Det tager omkring 30-60 minutter. Vi fik behandlingen lavet hos Kenny Anker, og hos dem bruger de en hudvenlig “lim” til at påføre en silikoneform på vipperne, som de så forsigtigt trækker de naturlige vipper op over, derefter bruger man forskellige væsker, der giver resultatet af smukke buede vipper.

FØR

lash lift før

EFTER

lash lift efter

Vippebukket holder op til 6 uger. Det første døgn skal du være opmærksom på, at vipperne ikke må komme i kontakt med vand, sved, makeup, sauna eller serum, men derefter kan du gøre nøjagtig, som du plejer – altså bruge al den makeup du vil, gnide dig i øjnene mm.

Selvfølgelig er det stadig en god idé at pleje sine vipper både før og efter behandlingen for det bedste resultat. Vi havde eksempelvis brugt vippeserum fra M2 Beauté i ugerne op til behandlingen, så vipperne var ekstra lange efter bukket, ligesom vi efterfølgende brugte conditioner også fra M2 Beauté til at pleje vipperne.

Resultatet har gjort, at vi faktisk har kunne holde sommer helt uden at bruge mascara (vi fik i øvrigt også farvet vipperne i samme omgang), og udover at vi selv har været SÅ glade for behandlingen, så har vi virkelig fået mange komplimenter og én har sågar spurgt, om det var vippeekstensions. Rent win!

Du kan læse mere om behandlingen og selv booke en tid HER.

SHOP VIPPEPLEJE

M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex, Køb her

Clear brow- and lash gel fra Kenny Anker, Køb her

M2 Beauté Eyelash Activating Serum, Køb her (spar 39%)

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og