[single_post_category_name]

Nicki Minaj afslører: Jeg er gravid!

På Instagram har rapperen Nicki Minaj netop offentliggjort, at hun venter sit første barn med sin mand Kevin Petty. 

LÆS OGSÅ: Er han værd at satse på?

I en serie af glamourøse billeder afslører Nicki Minaj, at hun er gravid med sit første barn. Under første billeder, har hun kort og godt skrevet “#Preggers”. Under tredje billede har hun skrevet en lidt længere caption med teksten “Kærlighed. Ægteskab. Gravid. Fyldt op med spænding og taknemmelighed. Tak for alle lykønskningerne”.

Ifølge mediet People kommer de glædelige nyheder 9 måneder efter, at 37-årige Nicki Minaj blev gift med ungdomskæresten, og 10 måneder efter, at Nicki havde annonceret, at hun ville trække sig fra musikken og i stedet fokusere på sin familie. “Jeg har besluttet at trække mig og skabe en familie. Jeg ved, at I allesammen er glade nu. Til mine fans – bliv ved med at støtte mig, gør det til jeg ikke er her mere… Elsker jer FOR ALTID,” skrev hun dengang på Twitter.

Senere afslørede hun under sit radio-show på Apple Music’s Beats 1 Radio, at hende og Petty havde fået deres ægteskabscertifikat. “Jeg tror, at jeg nu har, hvad jeg søgte – lykke! Det var så svært for mig at finde derhen, hvor jeg var lykkelig. Nu hvor jeg er der, så vil jeg ikke gå på kompromis for nogen eller nogen.”

https://www.instagram.com/p/BzGGaKrn0Lt/

Mediet TMZ har tidligere beskrevet, hvordan Minaj og Petty, som gjorde deres forhold Instagram-officielt tilbage i december 2018, datede dengang, de var teenagere. De beskrev også, hvordan Nicki før har beskrevet ham som “en af sine første store forelskelser”.

https://www.instagram.com/p/CC3ffwbDEM5/

https://www.instagram.com/p/CC3h-VZjrXv/

https://www.instagram.com/p/CC3k2NZj3kH/

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide