Sophie Turner har født!

Game of Thrones-stjernen Sophie Turner og Joe Jonas er angiveligt blevet forældre!

LÆS OGSÅ: Vind den ultimative baby-pakke

Et af Hollywoods pt. hotteste par har fået deres første barn. I hvert fald skriver mediet TMZ, at Sophie har født en lille pige, som skal hedde Willa (seriøst et sødt navn!).

Tilbage i februar blev det afsløret, at parret ventede deres første barn sammen, selvom de egentlig gerne ville have holdt det for sig selv. Efterfølgende har det dog været tydeligt at se på billeder, at Sophie har gravid med andet end en food baby.

Sophie Turner og Joe Jonas blev først gift ved en lille ceremoni tilbage i maj 2019, og senere under et større gilde i Frankrig i selskab med familie og venner.

Parret har endnu ikke selv bekræftet rygterne, men flere kilder tæt på, har sagt, at den er god nok, og at de nybagte forældre svæver på en lyserød sky. Vi glæder os i hvert fald til at se lille baby Sansa, som kommer til at have nogle virkelig cool forældre!

Stort tillykke herfra! <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være