WHAT?! Er Justin Timberlake og Jessica Biel blevet forældre igen?!

I al hemmelighed er Justin Timberlake og Jessica Biel angiveligt blevet forældre igen.

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj afslører: Jeg er gravid!

Ifølge mediet DailyMail har Jessica Biel i hemmelighed født en søn i sidste uge. Det celebre par har i forvejen sønnen Silas Randall på 5 år.

Parret opholder sig angiveligt pt. i Montana, hvor de har tilbragt sig siden coronapandemien for alvor tog fart i USA. Ifølge DailyMail opholder Jessica Biels mor, Kimberly Conroe Biel, sig sammen med med parret og sine to børnebørn.

Det er tilsyneladende en af Kimberlys venner, der har afsløret familieforøgelsen og hverken repræsentanter for Jessica Biel eller Justin Timberlake har kommenteret på nyheden.

Parret er ikke blevet fotograferet sammen siden marts, ligesom der ikke har været nogen billeder af Jessica Biel fra livet og ned siden hendes fødselsdag i marts, hvor hun angiveligt var 4 måneder henne.

Parret har været sammen siden 2007, blev forlovet i december 2011 og blev gift i oktober 2012. I april 2015 fik de deres første barn sammen. Parret er kendt for at værne om deres privatliv og det er sjældent, de viser deres søn frem. Derfor skal man nok heller ikke regne med, at se den lille ny indenfor den nærmeste fremtid. Hvis rygterne altså er sande. Vi følger i hvert fald udviklingen i sagen.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være