Chrissy Teigen åbner op om operation under graviditet

Tidligere på ugen kunne Chrissy Teigen og John Legend afsløre, at de ventede deres tredje barn

LÆS OGSÅ: De hyppigste graviditetsgener du vil opleve som gravid

Offentliggørelsen fik en fan på Twitter til at undre sig over, hvordan det kunne lade sig gøre, da Teigen åbent delte, at hun fik fjernet sine brystimplantater, for et par måneder siden. Den undrende fan mente, at det måske var noget, man ikke burde gøre under en graviditet.

Til det svarede Teigen “Oh, det er noget af en historie”, før hun uddybede:

“Jeg fik taget en test, som man altid gør inden en operation. Den var negativ. Viste sig senere, at det var den ikke.”

“Et par uger efter operationen tog jeg endnu en test. I flere år har jeg taget en test, stort set hver måned, og bedt til gud om, at den en dag ville være positiv,” beskrev hun, “Bare ønsketænkning. Jeg har aldrig haft en positiv test før”.

Chrissy Teigen og John Legend har i forvejen to børn, men begge disse er undfanget via kunstig befrugtning, og hun forklarer på Twitter, at hun slet ikke troede, at hun kunne blive gravid uden hjælp, da de i mange år har forsøgt forgæves.

Men denne gang tog hun fejl. “Jeg var selv rimelig sikker på, at du ikke burde gennemgå en brystoperation, mens du er gravid. Rimelig sikker endda,” fortalte hun videre.

“Så vi bedte til brystoperations-guderne om, at alt ville være okay trods alt. Tog til alle lægekonsultationer i frygt. Selv hvis jeg ikke var blevet opereret, troede jeg ikke, at jeg kunne blive gravid naturligt. Så oddsene føltes ikke særlig gode.”

Trods operationen og de dårlige odds, lader det dog til, at alt er i den fineste orden med Chrissy og hendes gravide mave. Men hun kan forståeligt nok ikke lade være med at bekymre sig en smule.

“En del af mig savner sikkerheden ved at vide, at mine små perfekte embryoer lå i deres lille tallerken. De var så urørlige og i sikkerhed. Nu føler jeg mig lidt mere… som en æggeskal-agtig,” skrev hun.

Parret har hele tiden været åbne omkring deres kamp for at blive gravide, og Chrissy har ligeledes været åben og ærlig omkring den efterfødselsdepression, hun fik efter fødslen af sin datter. Hun fortæller, at hun håber, at hendes historie om at blive gravid uden hjælp, vil give håb til andre, som også kæmper med at få børn.

LÆS OGSÅ: Gravid for første gang: Musthaves inden din baby kommer til verden

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være