[single_post_category_name]

De bedste BB-creams til din hud: Her er vores favoritter!

De bedste BB-creams: Er du ikke allerede hoppet med på BB-cream-vognen, så er det snart ved at være tid. Især her i sommervarmen, hvor man ikke rigtig gider at stå at lægge makeup hver morgen. Det skal gerne gå hurtigt og så skal det helst ikke føles, som om det smelter, så snart du går ud i solen, right?

LÆS OGSÅ: Sådan får du en bedre nattesøvn

Med en BB-cream er der dog mulighed for at slå mange fluer med ét smæk. BB-cream står for Beauty Balm eller Blemish Balm og trenden startede allerførst i Korea, men blev senere et kæmpehit i den vestlige del af verden også. BB-cream er nemlig makeup med hudplejeegenskaber, som eksempelvis solfaktor, fugtgivende ingredienser, anti-shine control mm. og uanset din problemstilling, kan du næsten være sikker på, at der findes en BB-cream, der går ind og hjælper netop din hudproblematik.

Man kan også kalde det en let foundation med hudpleje, eller en mere eksklusiv version af en tinted dagcreme. Det gode er, at du plejer din hud samtidig med, at du har en dækkende effekt, der hverken føles tung eller “lukker din hud inde”.

Vi har her testet og fundet de 4 bedste BB-creams, som passer til forskellige behov.

Til dig, der gerne vil undgå shine: CLARINS BB Skin Detox Fluid SPF 25

Denne BB-cream fra Clarins er en af vores all time-favoritter og absolut en af de bedste BB-creams på markedet. Den giver nemlig et dækkende resultat, samtidig med at den fjerner shine. Af hudplejende egenskaber indeholder den faktor 25, og “afgiftende” ingredienser, der får din hud til at se sund og  strålende ud hele dagen lang.

KØB HER

Til dig, der har skiftende behov: CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing BB-gel

Opfører din hud sig forskelligt fra tid til anden? Så har Clinique gjort det lidt nemmere for dig at vælge hudpleje. Du har nemlig mulighed for at skræddersy dine egne produkter, så de passer til dit behov. Den Dramatically Different™ Moisturizing BB-gel indeholder et aktivt koncentrat, der er særligt udviklet til træt hud, og du får samtidig et strejf af farve og op til 8 timers fugt. Den ekstra plads i flakonen gør, at du kan indsætte en patron med et aktivt koncentrat, som passer til dit behov – så du får et ensartet og smukt resultat.

KØB HER

Til dig, der gerne vil dække fine linjer og store porer: EMBRYOLISSE Secret de Maquilleurs

Denne BB-cream har en ret dækkende effekt og kan næsten have konsistens som en tyk mousse, til gengæld føles din hud silkeblød efter påføring, og den reducerer både synligheden af fine linjer samt forstørrede porer. Dens indhold af hyaluronsyre gør samtidig, at den hud føles “plumped” hele dagen. We like!

KØB HER

Til dig, der gerne vil have masser af pleje og en smule dækning: COOLA Rosilliance BB Cream

Dette er en let farvet BB-cream, som er baseret på stamceller fra rosenblomst, der virker udglattende og fugtgivende. Udover at indeholde faktor 30, så er den ovenikøbet vandresistent i op til 80 minutter (in case at du skal på strand- eller pool-date, og lige har brug for, at din hud ser ekstra skøn og velplejet ud).

KØB HER

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide