Godt nyt til alle jyder: Kenny Anker åbner salon i Aarhus!

Fra den 4. september kan jyderne se frem til at få flawless bryn og vipper i smilets by, da Kenny Anker åbner dørene op for sin fjerde brynsalon i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Lash Lift: Vippebehandlingen vi er afhængige af!

Det nye studio åbner i stueetagen i Salling. Listen af bryn- og vippebehandlinger vil være den samme, som hos de tre øvrige studios, og tæller bl.a. deres unikke Signature Brow Lift, der tager brynbehandling til et nyt niveau ved at kombinere ekspertise, teknik og produkter på en måde, der skaber smukke og karakterfulde bryn, som er perfekt tilpasset til det enkelte ansigt.

Den landskendte brynguru kastede allerede sin kærlighed på bryn som 14-årig, da han første gang fik en pincet i hånden, og i de kommende år opsøgte han brynsaloner i ind- og udland for at hente inspiration og forfine sin teknik. I 2016 åbnede Kenny sit første KENNY ANKER Brow Studio i København, og har siden udvidet med to nye studios i hhv. København og Lyngby og er efterhånden blevet et etableret navn i skønhedsbranchen.

Om åbningen af sit fjerde KENNY ANKER Brow Studio udtaler Kenny:

“Vi har valgt at åbne vores fjerde KENNY ANKER Brow Studio i Aarhus for at tilgodese vores kunder i Jylland. Aarhus er en fantastisk by med et væld af shoppingmuligheder, der samler mange borgere fra de omkringliggende byer. Dog er der ikke mange muligheder for at få lavet behandlinger som vores, og det har vi mærket stor efterspørgsel på. Vi glæder os meget til at kunne byde kunderne i Jylland velkommen i lokale rammer.” 

KENNY ANKER Brow Studio i Salling er åbent alle ugens dage mellem 10:00-18:00.

Alle behandlinger kan bookes via kennyanker.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være