[single_post_category_name]

Katy Perry har født!

Katy Perry er blevet mor efter at have født sin og Orlando Blooms lille datter. 

LÆS OGSÅ: Gravid for første gang: Musthaves inden din baby kommer til verden

It’s a girl and they liked it! Onsdag den 26. august bekræftede Katy Perry og Orlando Bloom, at deres lille datter er kommet til verden. En lille pige, som hedder Daisy Dove Bloom. Parret delte de glædelige nyheder med UNICEF, som de begge er ambassadører for.

“Vi er fyldt med kærlighed og glæde over den trygge og sunde ankomst af vores datter,” udtalte de i pressemeddelelsen.

“Men vi er også klar over, at vi er de heldige og at alle ikke kan have en ligeså fredelig fødselsoplevelse som os,” fortsatte de.

“Overalt i verden er der stadig mangel på sundhedspersonale og hver 11 sekund dør en gravid kvinde eller et nyfødt barn – ofte pga. forhold som kunne være forhindret. Siden Covid-19s udbrud er flere nyfødte endnu mere sårbare pga. en større mangel på adgang til vand, sæbe, vacciner og medicin, som forhindrer alvorlige sygdomme. Som forældre til en nyfødt er dette hjerteknusende og vi føler med de hårdtramte forældre nu mere end nogensinde.”

Som en fejring af det hjerte, de allerede ved, at deres datter har, har parret derfor oprettet en særlig donationsside hos UNICEF, som vil støtte de særligt udsatte forældre og børn.

Orlando Bloom har i forvejen sønnen Flynn på 9 år sammen med eks-konen Miranda Kerr.

Katy Perry og Orlando Bloom blev forlovet i februar 2019 efter flere års on and off-forhold. I marts blev de offentliggjort, at de ventede deres første barn sammen.

Stort tillykke til de nybagte forældre <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide