Kourtney Kardashians søn i vild forvandling!

Kourtney Kardashian har postet et billede af sin yngste søn, Reign Disick, på sin Instagram-profil, men man skulle kigge to gange, før at man kunne kende ham.

LÆS OGSÅ: Hvilken karakter fra Venner minder du mest om?

Den yngste søn af Kourtney Kardashian og Scott Disick har nemlig fået et nyt look. Reign har fået klippet sine lange lokker, og Kourtney beskriver selv under billedet, at hun ‘ikke er okay‘..

https://www.instagram.com/p/CDfJtfCFq4p/

Kourtneys søster Kim Kardashian var til gengæld hurtig til at kommentere, at hun syntes han så flot ud, ligesom Hailey Bieber også var vild med det nye look.

Til vennen Simon Hucks kommentar om, at han er chokeret, men også elsker det, har Kourtney dog selv kommenteret, at hun (til trods for sin melding om ikke at være okay) også elsker det.

Kourtney har tilbage i oktober 2019 forsvaret sønnens lange frisure, da en følger kommenterede, at hun “var nødt til at klippe drengens hår”. “Du burde virkelig stoppe med at bekymre dig om børn, der ikke er dine egne. Han er en glad dreng.”

Vi er nu vilde med Reign uanset hvilken frisure, han rocker!

https://www.instagram.com/p/CALdZyplaXZ/

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være