We like it! Se første teaser med Robert Pattinson som Batman her

Vi elsker Robert Pattinson og vi elsker Batman, så der er ingen tvivl om, at vi kan lide, hvad vi ser, når det kommer til traileren for den nye Batman-film.

LÆS OGSÅ: 14 ting, du griner og græder over i 30’erne 

DC har netop afsløret det første klip af The Batman, som har Robert Pattinson i hovedrollen som Batman og Zoë Kravitz i rollen som Catwoman. Klippet kommer kort tid efter, at produceren Walter Hamada har bekræftet, at denne film vil foregå i en anden tid end Justice League-filmene, hvor det er Ben Affleck, der portrætterer mørkets ridder.

Traileren viser Robert Pattinson klar til at tage kampen op mod korruption og kriminalitet i Gotham City, og selvom klippet efterlader os med en masse spørgsmål, så kan vi ikke vente med (forhåbentlig) at se det endelige resultat til næste år. Produktionen er nemlig allerede forsinket pga. Covid-19.

Hvad siger I, ladies? Er i nede med Edward Cullen som Batman?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt