Alt du skal vide om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab

ANNONCE for Oslo Skin Lab

Er du bare en lille smule aktiv på de sociale medier og interesserer du dig for mode og skønhed, så er det nok ikke gået din næse forbi, at kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er the talk of the town blandt kendisser og influencere, som ønsker at pleje huden indefra. Er du endnu ikke hoppet med på kollagenpulver-trenden, så har vi her samlet jeres bedste spørgsmål omkring pulveret, så du kan blive lidt klogere, inden du tilføjer endnu et punkt i din daglige beauty-rutine.

(pssst.. få 50% på din første Oslo Skin Lab-pakke her!)

Erstatter kollagen fra Oslo Skin Lab ens egen krops evne til at producere kollagen?

Nej, men allerede fra 25-års alderen begynder kroppens naturlige kollagenniveau at falde – og derfor kan det være en god idé at begynde at tage tilskud af kollagen. 

Hvorfor er netop Oslo Skin Lab bedre end andre mærker på markedet?

Tre fordele ved at tage Oslo Skin Lab er:

1: Det ikke smager af noget, så du kan putte det i hvad som helst, hvornår som helst

2: Du modtager pulveret i små breve, som du kan have med dig overalt. Også et plus for folk, der har det svært med at sluge piller.

3: Det findes flere typer kollagen; type 1 virker på hud og type 2 på led. The Solution™ indeholder type 1 kollagen.

Oslo Skin Labs kollagenpulver har været igennem en særlig hydrolyseringsproces, som gør at kollagenpeptiderne påvirker huden på en positiv måde. Det er denne særlige opspaltning af peptiderne, som er den væsentligste faktor for, hvor godt kollagenet virker.

Kollagenproteiner kan hydrolyseres (brydes op) på forskellige måder – og netop den måde, det er cuttet op på, har betydning for optageligheden og dermed effekten.

Det specielle ved lige netop kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er, at de bruger det særligt patenterede kollagen, Verisol®, som er brudt ned på en ganske særlig måde.

Må man tage det som gravid/mens man ammer?

Kollagen er et protein som findes i din krop natuligt, så i princippet burde det ikke have nogen negativ effekt på din graviditet eller amningen. Men da der ikke er blevet testet lignende produkter på gravide eller ammende, kan intet garanteres 100%. Tag derfor en snak med din læge, inden du går igang med at tage pulveret.  

Hvorfor hopper kendte med på bølgen, produktet har ikke den mængde kollagen, der skal til.

Som nævnt ovenfor så er det videnskabeligt bevist, at type 1 kollagen virker på huden – hvilket er det, The Solution indeholder. De studier, som er foretaget på netop de patenterede kollagenpeptider, som Oslo Skin Lab benytter (Verisol®), viser at 2.5 gram er rigeligt til at opnå effekt.

Kan det hjælpe på uren hud?

Kollagenpulveret er et anti-rynke produkt, som modvirker hudens aldringsproces og reducerer linjer og rynker. Kollagenet virker på al hud, dermed også på appelsinhud på kroppen. Der findes solide studier, som bekræfter dette. Der er derimod ikke foretaget studier på lige netop effekten på urenheder, så derfor kan der ikke siges noget om effekten på det.

Er det rigtigt, at kollagen skal tages sammen med c-vitamin for at virke?

Både ja og nej. Du behøver ikke at tage det sammen, men det er vigtigt, at du får den mængde c-vitamin, du skal have, da c-vitamin også har en betydning for din huds sundhed. Derudover har et studie vist, at ved indtagelse af kollagenpeptid kombineret med vitamin c-tilsskud ifbm. fysisk træning, vil fremme kroppens kollagensyntese og reparationsmekanismer i forbindelse med træning. 

Hvorfor ser man aldrig før-og-efter billeder af de influencere, som reklamerer for produktet?

Det gør man også. Du kan fx se beauty blogger Silke Granes resultater HER ligesom du kan se vores egen Lady Boss’ resultater HER

Er Oslo Skin Labs kollagenpulver blevet testet for eventuelle bivirkninger?

Oslo Skin Labs kollagenpulver Verisol® er blevet testet grundigt og der er ikke fundet bivirkninger ved brug af produktet. Du kan læse om hele studiet HER

Er der videnskabelig dokumentation?

Ja, i 2014 udgav det tyske selskab Gelita studie resultater på oralt indtag af kollagenpeptiderne med varemærket Verisol®. Resultatene var opsigtsvækkende gode – der blev mål op til hele 20% reduktion i dybden af rynker. Et studie fra 2013 viser at Verisol® Collagen øger elastisiteten i huden med hele 15% efter bare fire uger. Appelsinhud blev betydelig reduceret under et studie som foregik over seks måneder. Resultaterne blev offentliggjort i 2015.

Alle studierne er dobbelt-blindede, tilfældige og placebokontrollerede og udgivet i anerkendte medicinske medier. 114 testpersoner (kvinder) i alderen 45-65 år deltog. Deltagerne fik 2,5 g Verisol® eller placebo én gang dagligt i 8 uger. Der var 57 kvinder i hver gruppe. Læs mere om studierne her.

Kan man være for ung til, at det giver mening at tage det?

Som tidligere nævnt begynder kroppens naturlige kollagenniveau at falde omkring 25-års alderen. Så allerede her kan man begynde at overveje, om det ville være en god ide at supplere med et tilskud af kollagen. 

Hvorfor reklamerer alle for det? Er de ikke bare desperate?

Vi kan selvfølgelig ikke tale på andres vegne, men man kan jo argumentere for, at beviserne taler for sig selv, og var der ikke noget om snakken, så var folk nok stoppet med at reklamere for det. En af fordelene ved Oslo Skin Lab er fx, at der er fuld gennemsigtighed, så du bliver ikke snydt til at købe noget, der ikke er videnskabelig bevist eller af nogen, som prøver at være noget, de ikke er. 

Kan det påvirke, hvis man tager medicin?

Nej, kollagen er som sagt et protein og noget, du allerede har i kroppen. Dog anbefaler man altid at tage en snak med sin læge, inden man tager nogen som helst form for kosttilskud.

Er det lige gyldigt, hvornår på dagen man tager det?

Ja, det er det.

Holder det op med at virke efter noget tid?

Nej, så længe man tager en dosis hver dag, så vil effekten opretholdes. Hvis man derimod har opnået effekt og derefter stopper med at tage pulveret, må man forvente, at effekten gradvist aftager og at naturen igen vil gå sin vante gang.

Her kan du læse om Silke Granes resultater efter et helt år med pulveret.

Er det lavet på gris?

Nej, det hydrolyserede kollagenpulver er udvundet fra bovine kilder (kvæg) i forbindelse med madproduktion. Så det er altså animalsk, men ikke lavet på gris.

Skal du også være med på kollagenpulver-bølgen så kan du få 50% på din første ordre lige her!

 

LÆS OGSÅ: “Jeg siger også til alle, jeg kender: Husk at tage før- og efterbilleder!!”

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er