ChriChri guider: Sådan lægger du efterårets hotteste makeup!

ANNONCE for Clarins

Efteråret er over os, og det betyder, at den lette sommermakeup med peachy nuancer og pasteller er lagt lidt på hylden, og i stedet er der fuld fokus på en smuk og intens øjenmakeup. Vi har lavet en guide til, hvordan du let lægger en smuk efterårsmakeup, hvor dine øjne er i fokus – uanset øjenfarve.

Læg en god base

Vi har sagt det før og siger det gerne en million gange mere: For at få en flot og holdbar makeup, er det selvfølgelig vigtigt, at du har preppet din hud, inden du lægger den, med masser af fugt og evt. en primer. Læg derefter et tyndt lag af Skin Illusion foundation fra Clarins. Den er ultratynd i konsistensen, som gør, at den ikke føles tung på huden, men samtidig har den en medium dækning, som gør, at din hud ser smuk ud og stråler af sundhed. Hele dagen!

All about the eyes!

Som før nævnt er efterårstrenden, når det kommer til makeup, all about the eyes! Og Clarins har netop lanceret hele 6 nye øjenskyggepaletter med 4 ultra-pigmenterede farver i hver med forskellige finishes, så der både er til base, konturering og shine. Vælg den farvepalette, der passer bedst til din øjenfarve. Vi anbefaler de brune, kobberfarver til blå øjne, de brune og blommefarvede til grønne øjne og lysebrune, guld og blå nuancer til brune øjne. Når det så er sagt, så kan alle paletter altså gå til hvilken som helst øjenfarve, så du vælger selvfølgelig bare, hvad du føler dig mest komfortabel med. Start med at lægge en lys base på hele øjenlåget og læg derefter en mørkere farve fra den yderste kant af øjet og i øjenlågsfolden ind mod midten, samt en lys skygge under øjnene. Det får nemlig dine øjne til at syne større og mere intense. Læg derefter noget shine midt på øjenlåget for at fuldende det elegante look. Øjenskyggerne indeholder – udover masser af farve – plejende ingredienser som bambuspulver og E-vitamin, der har antioxidantiske og beskyttende egenskaber. Derudover indeholder formlen også en integreret primer, som gør, at den bliver, hvor den skal på øjenlåget i op til 12 timer!

Brows on fleek

Smukke bryn hører til smukke øjne. Brow Duo fra Clarins er et nyt produkt, der redder dig fra en dårlig bryn-dag (for ja, de findes ;-)). Duoen består af en farvet pudder, som bliver til en frisk, vandbaseret gel, så snart den påføres. Form dine bryn med denne ende og red dem derefter igennem med den anden ende, som indeholder en brynbørste og en let tonet gel, som giver et holdbart resultat. Brow duo fås i 5 farvenuancer, så også her er der mulighed for at finde en farve, der passer til dig.

Tip: Husk altid at gå med en tone lysere end din rigtige brynfarve, da en for mørk farve hurtigt kan få dine bryn til at se unaturlige ud.

Vipper i fokus

Få dine vipper til at syne fyldigere og længere ved hjælp af den unikke 3-Dot Liner. Den tre-delte applikator gør det muligt at udfylde området mellem vipperne – prik for prik – så dine vipper bliver fremhævet. Applikatoren er virkelig nem at bruge og er især god til dig, der ikke tør at kaste dig ud i en flydende eyeliner. Afslut looket med all-time favoritten, Supra Volume Mascara, som både intensiverer øjnene her og nu ved at give masser af volumen, og samtidig plejer og styrker vipperne takket være dens indhold af voks fra carnauba og cassie blomst.

The final touch

Selvom der er fokus på øjnene, skal læberne selvfølgelig ikke snydes for lidt lækkerier. Slut af med at give dem et lag med en af de 3 nye nuancer af Joli Rouge Laquer. En lækker, blød læbestift, der giver dine læber en intens farve med masser af glans – så kan de altså heller ikke blive mere kysseklar!

Tip: For et ekstra holdbart resultat, kan du med fordel tegne dine læber op med en lipliner, inden du lægger læbestiften. Det kan også gøre det nemmere at ramme rigtigt med læbestiften.

Er skaden sket?

Det er de færreste, der kan undgå at lave småfejl, når de lægger makeup. Heldigvis er hjælpen nær! Make-up Corrector Pen er genial, hvis du rammer ved siden af med mascaraen eller læbestiften. Pennen er nem at bruge, uanset om du sidder i bilen, er ude at spise eller er et andet sted, hvor du har brug for en hurtig touch up. Takket være sin præcise filtspids fjerner den uønskede spor af makeup uden at ødelægge resten af mesterværket. (Bemærk, at den kun fås i en begrænset periode, så det er bare om at skynde sig at få fat i den!)

Et Voilá! Sådan ser resultatet ud efter de 5 nemme punkter. Så du behøver ikke engang at være professionel for at lægge denne hotte efterårsmakeup.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er