Kæmpe tillykke! Cathrine Widunok Wichmand er gravid igen!

Er det bare os, eller vrimler det med baby-announcements for tiden?? Heldigvis er det nyheder af den allerbedste slags, og den seneste, der har afsløret, at hun venter sig, er sejeste Cathrine Widunok Wichmand – også kendt som influenceren rockpaperdresses.

LÆS OGSÅ: Det er mine æg! Nallerne væk, Christiansborg!

Cathrine har lagt den sødeste video op på sin Instagram, hvor hun bringer den gode nyhed. I videoen sidder hun ude i det fri med sønnen Eddie, som fortæller, hvor de forskellige kropsdele sidder, og da Cathrine spørger, hvor babyen er, klapper han stolt på sin egen mave, hvortil hun svarer, at den altså er i mors mave.

https://www.instagram.com/p/CFocLv_AXiE/?igshid=1j1pqvpl7ax8h

Cathrine har igennem alle sine graviditeter åbnet ærligt op omkring alle sine udfordringer undervejs, ligesom hun også har delt ud om sine oplevelser med at være i fertilitetsbehandling – og sågar været en af dem, der gik forrest i kampen om at få lov til at beholde sine frosne æg i mere end fem år.

Hvad hende og ægtemanden Adam venter sig, ved vi endnu ikke, men vi ønsker dem så mega meget tillykke med familieforøgelsen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være