Fashion&Beauty

Kæmpe tillykke! Cathrine Widunok Wichmand er gravid igen!

Er det bare os, eller vrimler det med baby-announcements for tiden?? Heldigvis er det nyheder af den allerbedste slags, og den seneste, der har afsløret, at hun venter sig, er sejeste Cathrine Widunok Wichmand – også kendt som influenceren rockpaperdresses.

LÆS OGSÅ: Det er mine æg! Nallerne væk, Christiansborg!

Cathrine har lagt den sødeste video op på sin Instagram, hvor hun bringer den gode nyhed. I videoen sidder hun ude i det fri med sønnen Eddie, som fortæller, hvor de forskellige kropsdele sidder, og da Cathrine spørger, hvor babyen er, klapper han stolt på sin egen mave, hvortil hun svarer, at den altså er i mors mave.

Cathrine har igennem alle sine graviditeter åbnet ærligt op omkring alle sine udfordringer undervejs, ligesom hun også har delt ud om sine oplevelser med at være i fertilitetsbehandling – og sågar været en af dem, der gik forrest i kampen om at få lov til at beholde sine frosne æg i mere end fem år.

Hvad hende og ægtemanden Adam venter sig, ved vi endnu ikke, men vi ønsker dem så mega meget tillykke med familieforøgelsen 💘💘💘

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *