Fashion&Beauty

Kom med til modeshow med Avail!

I dag den 8. september kl. 12 kan du være med, når Avail byder alle modeinteresserede kvinder velkommen, når de afholder deres virtuelle Remote Runway, hvor nogle af Europas førende influencers vil deltage. 

LÆS OGSÅ: Kan smykker være Fairtrade?

Udover at få mulighed for at opleve den fremtidige generation indenfor værdiskabende modebrands, og connecte med det store modefællesskab, kan du shoppe styles fra showet med ét enkelt klik – smart, ikk’?!

Remote Runway er et internationalt community-drevet modeshow, der kan opleves på IG TV (altså på Instagram). Du får mulighed for at “møde” store influensers som Karla Aladji, Karoline Beltner, Maya Soul Paustian, Emily Bador, Elodie Ouedraogo, Meyy og Milla Loud, som alle vil fremvise looks fra forskellige værdiskabende brands som Peachy Den, Annele & Pair of Peaches, Milkwhite og danske Silfen.

Om Avail: 

Avail er den første sociale shoppingplatform, som bringer modeelskere og selvstændige brands sammen via kuratorer, som har en ambition om, at brugerne skal opdage nye brands gennem profiler, som de er inspireret af. Avail er skabt af et ungt team, der er baseret i Antwerp i Belgien. App’en er tilgængelig på App Store og Google Play.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *