Kom med til modeshow med Avail!

I dag den 8. september kl. 12 kan du være med, når Avail byder alle modeinteresserede kvinder velkommen, når de afholder deres virtuelle Remote Runway, hvor nogle af Europas førende influencers vil deltage. 

LÆS OGSÅ: Kan smykker være Fairtrade?

Udover at få mulighed for at opleve den fremtidige generation indenfor værdiskabende modebrands, og connecte med det store modefællesskab, kan du shoppe styles fra showet med ét enkelt klik – smart, ikk’?!

Remote Runway er et internationalt community-drevet modeshow, der kan opleves på IG TV (altså på Instagram). Du får mulighed for at “møde” store influensers som Karla Aladji, Karoline Beltner, Maya Soul Paustian, Emily Bador, Elodie Ouedraogo, Meyy og Milla Loud, som alle vil fremvise looks fra forskellige værdiskabende brands som Peachy Den, Annele & Pair of Peaches, Milkwhite og danske Silfen.

Om Avail: 

Avail er den første sociale shoppingplatform, som bringer modeelskere og selvstændige brands sammen via kuratorer, som har en ambition om, at brugerne skal opdage nye brands gennem profiler, som de er inspireret af. Avail er skabt af et ungt team, der er baseret i Antwerp i Belgien. App’en er tilgængelig på App Store og Google Play.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Min jul: Louise Thusgaard

Jul, jul, jul alle steder – men selvom de fleste af os ved, hvad jul er, så er der så mange forskellige måder at fejre

Er Rihanna gravid?

  Sangerinden Rihanna blev i denne uge hædret i sit hjemland, Barbados, som en af Barbados nationale helte. Men det var ikke den del af