[single_post_category_name]

Oh no!! Keeping Up With The Kardashians stopper!

En æra er forbi! På Instagram afslører Kim Kardashian West, at det efter 14 år vil være slut med Keeping Up With The Kardashians.

Vi har fulgt dem i tykt og tyndt. Hvem husker ikke, Kourtneys legendariske “Kim, there’s people dying”-reaktion, da lillesøsteren gik i panik over at have tabt sin diamantørering i vandet? Eller Khloés frække photoshoot til Lamar? Eller ALT hvad Kris Jenner har sagt af skønne guldkorn episode efter episode.

Men snart er det altså forbi. På Instagram skriver Kim Kardashian, at vi i 2021 skal tage afsked med den populære realityserie, der har gjort flere af familiens medlemmer milliardære.

Serien har kørt i 14 år og er indtil videre blevet til 20 sæsoner. Der er både kommet nye medlemmer til, siden starten, ligesom der har været nogen, man måtte tage afsked med *host* Kris Humphries *host*.

Dertil er der yderligere 12 spin-off shows af serien som ‘Kourtney and Khloé take Miami’, ‘Life of Kylie’ og ‘Rob and Chyna’.

Om beslutningen om at slutte serien skyldes corona, Kourtneys afsked med serien eller problemer med Kanyes helbred melder historien ikke noget om.

Vi er bare taknemmelige over, at de gamle sæsoner stadig kan ses – for det er nu de bedste tbh.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide