Sådan går du vinteren i møde med smukt og sundt hår

Døjer du med kedeligt og tørt hår – især her i efterår/vinterperioden? Så er der god grund til at læse med her! (Pssst… Og der er endda en god rabatkode længere nede!)

Vi er en redaktion, der går meget op i hår. Vi deler rigtig ofte erfaringer med forskellige styling-tools, produkter og nye teknikker. Det skyldes, at vi selvfølgelig jævnligt beskæftiger os med at skrive om hår i alle afskygninger, men derudover er det nok også bare et emne, de fleste går lidt op i. For hvem vil ikke gerne have en sund hårpragt, som får en til at føle sig godt tilpas? Det er nemlig som om, at det rigtige outfit og den perfekte makeup kan være ligegyldigt, hvis ikke håret sidder som det skal, right?!

Vores nyeste hår-obsession er de professionelle produkter fra MioMillio. Det er detangling produkter til alle typer af langt hår, og i særdeleshed udviklet til ødelagt og tørt hår, krøllet hår, filtret hår og ikke mindst til brugere af hair extensions, som er tilfældet for flere af vores redaktionsmedlemmer. For selvom extensions kan give smuk fylde og længde, så får det påsatte hår ikke næring fra hovedbunden, og derfor skal man huske at pleje det ekstra godt.

Hårserien fra MioMillio indeholder en shampoo, en conditioner og en hårserum, der altsammen detangler håret ved at gøre håret megablødt og nemt at rede ud – dette er desuden med til at reducere hårtab (hænderne op, hvis du er blevet mor og kæmper med at få dit hår til at blive som før!). Derudover er det videnskabeligt dokumenteret, at ingredienserne i produkterne virker.

SoftMeUp Shampoo, 169 kr., Køb her // TangleKiller Conditioner, 169 kr., Køb her 

Produkterne er i et smukt design, der pynter på badeværelset (ikke essentielt for en god shampoo, men helt klart et plus! ;-))

Shampoo og balsam indeholder 400 ml. og kan holde op til et helt år! De tre produkter koster allesammen 169 kr., så prisen er altså også værd at have med i overvejelserne, da andre konkurrerende brands lægger betydeligt højere på prisskalaen.

OhMyGod Hair Serum, 169 kr., Køb her

Det var altså en klar anbefaling herfra! Og vi har endda været så heldige at få en rabatkode, vi kan dele med jer. Med koden ChriChri får du fri fragt, og med koden ChriChri10% får du fri fragt og 10% i rabat, hvis du køber alle tre produkter. Du kan shoppe løs lige HER.

Såååeh… Hvad venter du på? 😉

LÆS OGSÅ: ChriChri guider: Sådan lægger du efterårets hotteste makeup!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Chris Antonsen

  Hvad anbefaler I hvis:….
  Jeg er 38 år og det med små- børn er overstået. Jeg har i godt 11/2 år vasket mit hår 2 x om ugen. Jeg har fint hår/ hårtype og det er tyndt. Har benyttet shampoo med moisture og repair, da det yderste hårlag ser slidt, tørt og træls ud. Desuden er det knækket og det ser derfor ud som om, mit hår er klippet i etager. Jeg har naturlige krøller, men kun i det yderste hårlag – ikke det inderste… crazy hair!!!
  Problemet er så nu, at min hovedbund fedter… som i meget! Har jo så benyttet tørshampoo (Babtiste), men føler at det skader mere end det skal…. Så hvad vil i anbefale? Har benyttet hårkur af både Kérastase, Morroccan Oil, og har nu en fra Icon, købt ved frisøren. What to do??
  Dbh
  Chris Antonsen

  1. Hej Chris
   Vi anbefaler, at du vasker håret lidt oftere end to gange, så din hovedbund bliver renset godt og får luft. Brug kun conditioner i spidserne og pas på med ikke at tynge håret for meget med produkter og styling. Så burde du kunne mærke en forskel på håret.

   Kh. Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og