Se klippet: Jennifer Aniston og Brad Pitt får internettet til at gå amok

Det er hvad #TeamAniston længe har drømt om. En ægte (dog virtuel) reunion mellem et af 00’ernes hotteste par, nemlig Jennifer Aniston og Brad Pitt. En reunion, der har fået internettet til at gløde af begejstring. 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians billige trick til at få håret til at gro

Jennifer Aniston og Brad Pitt deltog nemlig begge to i den virtuelle oplæsning af Dane Cook Presents Feelin’ A-Live: A Virtual Table Read Of Fast Times at Ridgemont High. En begivenhed, hvor de to stjerneskuespillere i forbindelse med en velgørenhedsindsamling, genindspillede filmen med samme titel fra 1982 i selskab med andre kendisser som Dane Cook, Morgan Freeman, Henry Golding, Jimmy Kimmel, Shia LaBeouf, John Legend, Julia Roberts, Ray Liotta, Matthew McConaughey og Sean Penn, sidstnævnte medvirkede også i originalen.

“Det er så rart at se alle disse venner samlet,” sagde Brad Pitt om den lille get-together, “Hvor smukt.”

Jennifer Aniston spillede karakteren Linda Barrett, mens Brad Pitt spillede Brad Hamilton, og hvor nogen nok ville mene, at det ville være akavet at spille sammen med sin eks, så var der intet utilpashed at spore ved de to.

“Hej Aniston”, sagde Pitt, da han hilste på sine medspillere. “Hvordan går det?” spurgte han, hvortil hun svarede “Godt, honey. Hvordan går det med dig?”

Parret rekreerede en drømmescene, hvor Brad Hamilton (Pitt) forestiller sig Linda Barrett (Aniston) lægge an på ham, mens hun kommer op af poolen i hans hus.

“Hej Brad”, siger Anistons karakter, “Ved du, hvor cute, jeg altid har syntes, du var. Jeg synes, du er så sexet. Kommer du herhen?”

En replik, som får den rigtige Brad til at blive rød i kinderne. Scenen ender dog, da Linda finder Brad i en knap så heldig stilling på badeværelset.

“Er der ingen, der fucking banker på mere?!” udbryder han.

Og det var altså denne scene, som har fået både Twitter, Instagram og resten af internettet til at gå helt amok. En fan tweetede sågar, at “Brad Pitt og Jennifer Aniston bærer alene skylden for, at 2020 er reddet for mig,”

Det er altså også lidt svært ikke at blive lidt blød i knæene over de to, og det er helt sikkert med til at sætte et smil på ansigtet i en lidt hård tid.

Du kan se klippet herunder:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være