[single_post_category_name]

Chrissy Teigen deler hjerteskærende besked: Vi har mistet barnet

En smerte, som man kun kan forstå, hvis man selv har oplevet den. Efter en graviditet med flere komplikationer, har Chrissy Teigen nu meddelt, at hende og John Legends ufødte barn ikke klarede skærene. 

Med en serie af hjerteskærende billeder, hvor man ser to dybt berørte forældre, som tager imod deres tredje barn, forklarer Chrissy Teigen de nærmere omstændigheder omkring den alt for tidlige fødsel.

“Vi er chokerede og i den slags smerte, som man kun hører om, men aldrig har følt før. Vi kunne ikke få blødningerne til at stoppe, så babyen kunne få det, han havde brug for, for at kunne overleve – til trods for mange, mange blodtransfusioner. Det var bare ikke nok,” indleder hun i teksten.

Hun fortæller desuden, at de aldrig har haft navngivet deres andre børn, før efter de er blevet født, men det lille foster i maven havde allerede fået navnet Jack.

Hun undskylder, at hans start på livet har været fyldt med så mange komplikationer og at de ikke kunne give ham forudsætningerne for at overleve.

Hun slutter af med at beskrive, hvor taknemmelige de er overfor deres liv med to skønne børn, men at deres liv ikke altid kan være fyldt med solskin, og at de lige nu sørger og græder.

Chrissy Teigen har tidligere været åben og ærlig omkring parrets kamp for at få børn, og de to ældre børn, Luna og Miles er også resultatet af fertilitetsbehandlinger. Graviditeten med Jack var dog sket helt naturligt.

Du kan se opslaget her.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/?igshid=sph0fei8nkgc

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide