Fashion&Beauty

Chrissy Teigen deler hjerteskærende besked: Vi har mistet barnet

En smerte, som man kun kan forstå, hvis man selv har oplevet den. Efter en graviditet med flere komplikationer, har Chrissy Teigen nu meddelt, at hende og John Legends ufødte barn ikke klarede skærene. 

Med en serie af hjerteskærende billeder, hvor man ser to dybt berørte forældre, som tager imod deres tredje barn, forklarer Chrissy Teigen de nærmere omstændigheder omkring den alt for tidlige fødsel.

“Vi er chokerede og i den slags smerte, som man kun hører om, men aldrig har følt før. Vi kunne ikke få blødningerne til at stoppe, så babyen kunne få det, han havde brug for, for at kunne overleve – til trods for mange, mange blodtransfusioner. Det var bare ikke nok,” indleder hun i teksten.

Hun fortæller desuden, at de aldrig har haft navngivet deres andre børn, før efter de er blevet født, men det lille foster i maven havde allerede fået navnet Jack.

Hun undskylder, at hans start på livet har været fyldt med så mange komplikationer og at de ikke kunne give ham forudsætningerne for at overleve.

Hun slutter af med at beskrive, hvor taknemmelige de er overfor deres liv med to skønne børn, men at deres liv ikke altid kan være fyldt med solskin, og at de lige nu sørger og græder.

Chrissy Teigen har tidligere været åben og ærlig omkring parrets kamp for at få børn, og de to ældre børn, Luna og Miles er også resultatet af fertilitetsbehandlinger. Graviditeten med Jack var dog sket helt naturligt.

Du kan se opslaget her.

View this post on Instagram

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *