Fashion&Beauty

Kæmpestort tillykke! Liv Martine har født!

ChriChriTV: Julehonninghjerter

Skønne, søde Liv Martine har netop offentliggjort på sin Instagram, at hende og manden Mads er blevet forældre!  

LÆS OGSÅLiv Martine: Derfor fortalte jeg ikke om min diabetes

Under billedet af en stolt far, der bærer på en lift, afslører Liv Martine, at parret blev forældre den 22. oktober 2020 til en lille velskabt dreng.

Vis dette opslag på Instagram

22.10.2020 ❤️ Intet kan nogensinde overgå det, der skete på denne helt særlige dag. Du kom til verden! Vores lille fine, velskabte dreng. Jeg kan ikke skrive dette uden at blive ubeskrivelig rørt. Han er det smukkeste, mest rolige, opmærksomme, fantastiske, lille menneske. Han har Mads’ læber, min næse, Mads’ mørke hår, mine kinder, Mads’ rolige sind og samtidig min enorme utålmodighed ❤️ Jeg er fuldstændig forelsket i livet på ny. Jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke er blevet forældre før. Det er det vildeste nogensinde. Mads er den absolut bedste far, hvilket jeg aldrig har været i tvivl om. Men at se ham sammen med vores dreng, det er følelser, der ikke kan forklares. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mine to drenge! Jeg har aldrig oplevet så stærke følelser før. Jeg sover nærmest ikke. Jeg ligger bare og kigger på det lille menneske, vi har bygget. Jeg hulker om natten af lykke! Det er følelser der er så store, at de næsten er svære at rumme. Jeg er det lykkeligste menneske i denne verden – vores fine oktober barn ❤️

Et opslag delt af Liv Martine (@livmartine) den

Liv beskriver ligeledes, hvor lykkelig familieforøgelsen har gjort hende og at Mads allerede er den perfekte far ❤️ Parret blev gift sidste år, og i juli i år kunne Liv afsløre, at der var familieforøgelse på vej.

De fleste, som følger med i, hvad vi laver her på redaktionen, ved nok, at Liv er en kær ven af huset og vi er bare ikke i tvivl om, at den lille dreng får verdens bedste mor og far – som i øvrigt laver det lækreste mad og de skønneste kager, og vi glæder os så meget til at følge med 😍

Kæmpe, kæmpe tillykke skal det lyde herfra!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *