Kun det bedste er godt nok, når det kommer til din hud

Annonce for Clarins

Hvis du ikke allerede har hørt om Double Serum fra Clarins, er det ved at være på tide. Denne serum er nemlig et sandt ikon, når det kommer til anti-age pleje, og der er mange gode grunde til, at den bør blive din nye bedste ven. 

Clarins Double Serum er en supereffektiv 2-i-1 anti-age serum, som du kan dosere alt efter behov. Den ene (den lille dråbe) fungerer godt til en kombineret hudtype, et varmt klima og generelt i sommerhalvåret, hvor den anden (den større dråbe) giver et ordentligt powershot til dig, der måske døjer med tør og “stram” hud – i særdeleshed om vinteren. Men det er selvfølgelig bare med at prøve sig frem og finde ud af, hvilken doseringsmulighed der passer dig bedst. Det kan også være, at den ene passer dig godt om dagen, men at den anden er bedre om natten. Double Serum optimerer effekten af din øvrige anti-age hudpleje, så brug den under både din dag- og natcreme for optimal effekt. Et lille tip er også at blande lidt Double Serum i din foundation for en sund og strålende glød med masser af anti-age effekt.

Clarins Double Serum indeholder intet mindre end 21 powerfulde planteekstrakter, herunder koncentreret gurkemejeekstrakt, som er kendt for at bekæmpe rynker og fine linjer, ligesom det gør, at din hud får en strålende glød og et mere glat udseende. Af andre ingredienser finder du bl.a. havresukker, som har en opstrammende effekt og gojibær, som er fyldt med antioxidanter, der giver din hud ny energi.

Planter er, og har altid været, hjertet og kernen i alle Clarins’ produkter. Derfor går Clarins også meget op i at passe på både vores natur og planet. Udover at lave lækre og anerkendte produkter, så har Clarins også indgået en masse partnerskaber, der skal sikre kloden her og nu og i fremtiden, bl.a. ved at plante nye planter, at hjælpe fattige samfund med opbygning af skoler, sundhedsklinikker, uddannelse, mm. Så udover at produkterne indeholder gode ingredienser, er du også sikker på, at etikken bag fremstillingen af dine produkter er i orden. KÆMPE, kæmpe bonus, hvis du spørger os!

Ingredienserne i Double Serum gør det desuden godt på sensitiv hud, og du får ikke en følelse af, at huden er fedtet efter påføring, som nogle sera godt kan have tendens til. Den er nem at påføre, og fungerer godt med alle typer af dag- og natcreme, og man anbefaler at bruge den allerede fra midt tyverne, hvor de første alderspåvirkninger så småt begynder at vise sig, derefter kan du faktisk bruge den resten af livet, da den henvender sig til alle aldersgrupper.

Selve flasken er virkelig innovativ, og er lavet primært i genbrugsmateriale. Den er både nem at holde på og er nem at dosere. Flaskens pumpe blander automatisk den 2-delte formel, når du trykker den ud i din hånd, hvorefter du varmer produktet op mellem håndfladerne, inden du påfører den med lette tryk i dit ansigt. Det smarte doseringssystem sørger for, at du får nøjagtig den mængde serum, din hud har brug for. Hverken mere eller mindre.

Allerede efter 7 dages brug, vil du kunne se, at din hud vil være mere glat og mere strålende at se på. What’s not to like?!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og