[single_post_category_name]

Sådan passer du på din hud i 20’erne, 30’erne og 40’erne

Reklame for Clarins

Husker du at optimere din hudplejerutine i takt med, at du bliver ældre? Og har du måske oplevet, at noget du brugte for 3 år siden, som din hud reagerede fantastisk på ikke har samme effekt mere? Så er det, fordi din hud udvikler sig og har forskellige behov hele livet igennem. 

Uanset alder er Double Serum fra Clarins et absolut hudpleje-musthave. En serum, der er god til alle hudtyper – uanset om du har normal, olieret, kombineret, tør eller sensitiv hud. Den indeholder intet mindre end 21 potente planteekstrakter, herunder gurkemeje, der er kendt for sine anti-aging egenskaber, som hjælper huden til at få et glattere, strammere og mere strålende udseende, samt gojibær, som er fyldt med antioxidanter, der giver ny energi til din hud. Kombinationen af planteekstrakterne afhjælper desuden problematikker som tab af elasticitet og tør og ujævn hudstruktur. Udover at bruge Double Serum hver morgen og aften, så kan du nedenfor læse, hvordan du bedst passer på din hud – uanset din alder.

Refreshing Hydrating Cream // Double Serum // UV PLUS Multi-Protection SPF 50

Sådan passer du på din hud i 20’erne:

Hav fokus på forebyggelse

Dine 20’ere er det perfekte tidspunkt at starte med at bruge forebyggende produkter, da forebyggelse er meget lettere end at gøre skaden god igen. Det er den allerbedste måde at bevare din huds glød på de næste mange år. Double Serum fra Clarins stimulerer din huds fem vitale funktioner, og giver både huden fugt, næring, beskyttelse, genopbygning og iltning, som alt sammen hjælper med at bevare hudens unge udseende længere. Det er derfor et perfekt tidspunkt at starte med at bruge Double Serum, når du er midt i 20’erne. Kombiner den med MyClarins Refreshing Hydrating Cream, som henvender sig særligt til hud i 20’erne og som ligesom Double Serum er fyldt med frugt- og planteingredienser, som giver din hud et dejligt, sundt udseende og holder din hud gennemfugtet i 24 timer.

Beskyt din hud mod solen

Uanset om kalenderen siger sommer, vinter, efterår eller forår, er det vigtigt, at du beskytter din hud mod solen. Hver dag. Dette er en universel regel for alle aldre og især vigtigt i 20’erne. Det kan ikke holde din hud ung for evigt, men 90% af for tidlig ældning af huden, skyldes solskader, så der er god grund til at huske solfaktor i din daglige rutine. Dertil kommer andre negative følgevirkninger af for meget sol, som mørkere ar, hyperpigmentering, en svækkelse af hudens evne til at forsvare sig mod bumser og andre hudirritationer, og selvfølgelig hudkræft.

Rens din hud ordentligt

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du renser din hud hver aften, inden du går i seng. Uanset om du bruger makeup eller ej. Og hvis du tror, at det er nok at rense det med en renseserviet, kan du godt tro om. Hvis du ikke sørger for at rense dit ansigt ordentligt hver aften, giver du olie, sved, makeup, solcreme og forurening mulighed for at trænge sig dybt ind i dine porer, noget som du med årene vil kunne se konsekvenserne af.

Husk din skønhedssøvn

Udover at beskytte huden mod sol, og rense den godt hver aften, er det essentielt for huden, at du sørger for at få 6-8 timers søvn hver nat. Derudover er en god ide at bruge dine 20’ere på at vænne dig til at sove på ryggen, da dette er klart bedre for din hud, end hvis du sover på siden eller på maven, hvor din hud vil blive udsat for pres og har sværere ved at ånde. Er det umuligt for dig at ligge på ryggen, kan du gøre din hud en tjeneste ved at investere i et silkebetræk eller en SaveMyFace-pude.

Multi-Active Jour SPF 20 // Double Serum // Pure Scrub

Sådan passer du på din hud i 30’erne:

Fugt og beskyt

Kombiner din Double Serum med Clarins Multi-Active dagremen, som er en fugtgivende anti-age dagcreme, der henvender sig til kvinder i 30’erne, og som effektivt bekæmper de første ældningstegn, som er forårsaget af stress og en travl hverdag. Multi-Active dagcremen fås endda med SPF20, så din hud er godt beskyttet mod solens stråler, når du færdes ude. Ved længere tids ophold i solen er det dog nødvendigt også at bruge solcreme.

Kig ingredienserne igennem, når du køber skønhedspleje

I 30’erne bør du være ekstra opmærksom på, hvad dine skønhedsprodukter indeholder, hvis du vil holde din hud sund og fuld af glød. Sørg for at vælge produkter, der er veldokumenterede og som indeholder ingredienser som kun vil det bedste for din hud. Double Serum fra Clarins er fyldt med gode ingredienser, som hjælper din hud til at bevare fugten og til at beskytte sig mod bl.a. forurening og for tidlig ældning. Serummets indhold af koncentreret gurkemejeekstrakt, skaber en optimal kommunikation mellem cellerne, og gør, at den beskytter mod oxidativ stress, og du kommer til at se ungdommelig ud i længere tid (kæmpe like!). Derudover indeholder den desuden 20 andre planteekstrakter, som bl.a. havresukker, som har en opstrammende effekt og gojibær, som er fyldt med antioxidanter, der giver din hud ny energi.

Planter er i det hele taget hjertet og kernen i alle Clarins’ produkter, der af den grund derfor også går meget op i at passe på både vores natur og planet. Udover at de laver fantastiske produkter, så har Clarins også indgået en masse partnerskaber, der skal sikre kloden her og nu og i fremtiden, bl.a. ved at plante nye planter, at hjælpe fattige samfund med opbygning af skoler, sundhedsklinikker, uddannelse, mm. Så udover at produkterne indeholder gode ingredienser, er du også sikker på, at etikken bag fremstillingen af dine produkter er i orden. KÆMPE, kæmpe bonus, hvis du spørger os!

Sørg for at have en god renserutine

Ligesom i tyverne, er rens et vigtigt punkt. At sørge for at have en god aftenrutine, der indeholder rens, toner og fugtgivende pleje er alfa omega i 30’erne. Dette vil afhjælpe store, synlige porer, og din hud vil se så frisk og sund ud som muligt.

Eksfolier et par gange om ugen før sengetid

Giv din hud en dybderens med eksfoliering et par gange om ugen – gerne om aftenen. Om natten regenererer huden sig selv, og ved at fjerne døde hudceller, giver du den bedre forudsætninger for at arbejde. Vælg enten en kemisk form for peeling eller en mild scrub, så du kun lige fjerner det øverste, døde hudlag. Slut af med Double Serum og en natcreme.

Extra-Firming Jour // Double Serum // Total Eye Lift

Sådan passer du på din hud i 40’erne:

Brug serum med antioxidanter

Inden du lægger din dagcreme, så sørg for at bruge en serum med antioxidanter, da dette vil hjælpe med at reparere skader på huden ligesom antioxidanterne virker forebyggende. Clarins Double Serum er fyldt med antioxidanter, som plejer din hud og får den til at til at syne strålende og vital.

Fugt, fugt, fugt

Din naturlige olieproduktion i huden, falder når du når 40-års alderen. Derfor er det en god ide at fugte huden ofte i løbet af dagen og sørge for at kigge dine produkter igennem for ingredienser, der fugter og plejer din hud. Kombiner Double Serum med Clarins Extra-Firming dagcremen, der henvender sig særligt til kvinder i 40 års alderen. Cremen tilfører masser af fugt og komfort, modvirker alderspletter og bevarer hudens spændstighed. Udover at bruge Double Serum før din dag- og natcreme, er det et lille “insider-tip” at mikse en smule af den med din foundation, så den lægger sig som et lækkert og fugtgivende lag på huden. Vi lover dig, at du får den smukkeste hud!

Brug øjencreme

I skønhedsverdenen er der mange forskellige holdninger til øjencreme. Ikke desto mindre, så er der ingen tvivl om, at din hud omkring øjnene bliver mere porøs i takt med, at du bliver ældre. For at holde de ”værste” kragetæer væk, er det supervigtigt, at du sørger for at pleje din hud omkring øjnene korrekt, så den ser så sund og frisk ud som mulig. Den helt nye Total Eye Lift er effektiv øjenpleje med en løftende effekt specielt udviklet til at genopbygge og pleje huden i øjenområdet. Den lette balm trænger hurtigt ind i huden og efterlader den med en behagelig følelse.

Du kan her se, hvordan Christiane bruger Double Serum i sin daglige rutine <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide