Sådan sætter du håret som Christiane

Det skal du bruge:
  • En god naturhårsbørste
  • Redken Hairspray Pure Force 20
  • Hele extreme Length serien (var også den, jeg havde vasket mit hår i 6 dage forinden)
  • En blax elastik som matcher ens hårfarve
  • Redken Guts 10 for volume i bunden
  • Redken All Soft Argan Oil

Følger du med hos Christiane, har du nok lagt mærke til, at hun ofte rocker en frisure, hvor den forreste del af håret er sat op, mens resten hænger løs. Men faktisk har det altid været en af WOOMA-damerne, der har stået bag frisuren – altså lige indtil efter i mandags, hvor vi var til shoot på ChriChriPigen til det næste magasin. Her havde søde Josephine fra WOOMA nemlig selv sat sit hår sådan, og det inspirerede Christiane til at prøve kræfter med frisuren selv – og det lykkedes! Vi har derfor spurgt Josephine, om hun ikke lige vil dele en guide til, hvordan man selv kan kreere looket hjemme foran spejlet.

LÆS OGSÅ: Sådan går du vinteren i møde med smukt og sundt hår

Du kan vinkle frisuren på to måder:

Fremgangsmåde 1:
Denne styling er genial (jeg gentager G E N I A L) til 2.-3. dags hår (mit var ikke blevet vasket i 6 dage inden shootet! Haha). Du kan virkelig skjule dit fedtede hår med denne styling + det er faktisk nemmere at arbejde med håret, fordi hårets fedt/sebum er fordelt og ligesom samler håret.

Lav to skarpe inddelinger fra begge øre og del toppen af håret fra resten af håret. Saml håret i en lille hestehale højt oppe på hoved. Krøl først hestehalen og derefter dine længder. Tag en lille smule af håret fra hestehalen og sno det rundt om elastikken. Luk med en hårnål.  Brug Redken Pure Force 20 til at lægge de sidste “flyvehår” ned. Afslut med lidt All Soft Argan Oil i spidserne og frisér det hele igennem med en naturhårsbørste.

Fremgangsmåde 2:
Du kan også lave frisuren lige efter, du har vasket håret. Hvis man gør det, vil jeg anbefale, at man vasker det i den nye Extreme Length-serie fra Redken og bruger leave in-treatment efterfølgende.

1: Start med at føntørre Redken Guts 10 Volume Spray Foam i håret. Den skal i hovedbunden for at skabe mere volume.

2: Lav to skarpe inddelinger fra begge øre og del toppen af håret fra resten af håret. Saml håret i en lille hestehale højt oppe på hoved. Krøl først hestehalen og derefter dine længder. Tag en lille smule af håret fra hestehalen og sno det rundt om elastikken. Luk med en hårnål. Brug Redken Pure Force 20 til at lægge de sidste “flyvehår” ned. Afslut med lidt All Soft Argan Oil i spidserne og friser det hele igennem med en naturhårsbørste.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være