Tæl ned til jul med disse lækre julekalendere

We know, we know.. Der er “længe” til december endnu. Men faktisk er der kun halvanden måned til, kalenderen siger 1. december, og alle ved jo, at tiden efter efterårsferien går siiiiindssygt hurtigt, og før vi får set os om, er det juleaften. Desuden er der rift om disse lækre julekalendere, så det er bare om at være tidligt ude, inden de er udsolgt.

LÆS OGSÅ: Sådan sætter du håret som Christiane

Vi synes, at december bliver endnu mere hyggelig med lidt nedtælling og en lille gave hver dag indtil den 24., har man da helt sikkert fortjent! Så læs med her, hvor vi har fundet de lækreste det julekalendere til dig.

RITUALS Advent Exclusive fra Rituals

Temaet er selvforkælelse i denne julekalender. 24 låger, der alle indbyder til en lækker wellness-oplevelse med de lækre produkter fra Rituals. Som en lille bonus er kalenderen lavet som et hus i 2D og er ikke bare lækker indeni, men også pæn at se på udenpå.

Kalenderen koster 500 kroner, og du kan købe den her.

SEPHORA FAVORITES fra Sephora

Denne julekalender er fyldt med lækre makeup- og hudplejeprodukter, fra nogle af Sephoras mest hypede brands, som Huda Beauty, Mario Badusco, Benefit og REN. Kalenderen indeholder 25 små gaver til en samlet værdi af 2470 kroner, men koster 1150 kr. Køb den her

ORIGINS Julekalender

I julekalenderen fra Origins får du 24 produkter med naturlige ingredienser, som giver dig skøn og velduftende hud. Origins er især kendt for deres lækre ansigtsmasker, så mon ikke der gemmer sig en enkelt eller to deri? 😉 Værdien af kalenderen er 1758, men du får den for 594,95 kr. Kan købes her.

MAKE IT REAL TOGETHER Advent Calendar fra The Body Shop

Julekalenderen fra The Body Shop skuffer aldrig. Den er fyldt med de lækreste produkter, som er med til at gøre dig lækker fra top til tå op til juleaften. The Body Shop har i år tre versioner af deres populære julekalendere. En til 425, en til 695 og en til 995. Alle tre kan købes her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være